Hva er en lærlingstekniker?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En lærlingstekniker er en ansatt i et selskap som er medlem av et offisielt treningsprogram. Gradskravene til læringsprogrammer varierer avhengig av det aktuelle yrket.

Klasserom Opplæring

Lærlingstekniker er normalt innmeldt i klasseromsopplæring. Mange læringsprogrammer har et bestemt antall timer som teknikeren må være innskrevet i klasser for å fullføre programmet. Det nødvendige antall timer varierer avhengig av yrke eller gjeldende regjeringslæringsprogrammer.

Opplæring i jobben

Lærlingsteknikere supplerer opplæring i klasserom med opplæring på jobb. Bedrifter ansetter ansatte som lærlinger. Lærlingene jobber med noen som har gjennomført et lærlingsprogram, også kalt en journeyman. Hvert yrke har et bestemt antall timer som en lærer må jobbe med en journalist før han fullfører programmet.

Statlig regulering

Den amerikanske arbeids- og statsregeringsdepartementet har etablert læringsprogrammer som beskriver antall timer i klasserommet og på stedet trening en lærling må fullføre. Forskriften etablerer også lærling-til-journeymanforhold på offentlige byggeplasser.

fagforeninger

Mange fagforeninger og andre arbeidsgrupper har etablert læringsprogrammer. Lærlingstekniker i disse programmene styres av gjeldende kollektive forhandlinger.

Anbefalt