Oppstartskostnader for en bokhandel

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Ting så veldig bra ut for bokbransjen når det ble klart Amazon tok over bokhandel. Men som Borders og Waldenbooks raskt shuttered sine steder, begynte en interessant ting å skje. Uavhengige bokhandlere syntes å bli mer elskede enn noensinne. Når leserne besøker en murstein-bokhandel, kjøper de inn i en opplevelse, som kan inkludere å drikke kaffe i kaféet mens de leser noen sider av en bok de er interessert i å kjøpe. Det betyr også å møte venner på samme kafé og tilbringe litt tid i barnas seksjon, lære barna sine en kjærlighet til å lese. For entreprenører gjør denne gjenoppblivenheten i bokhandel popularitet det til en flott bedrift å investere i, spesielt hvis du er i et fellesskap som ikke allerede har en bokhandel.

Tips

  • Kombinere leie, forsikring, lønn og inventar, du ser på første månedskostnader på rundt $ 60.000 minimum for å åpne en liten uavhengig bokhandel.

Forskning og forberedelse

Før du begynner, legg litt tid til å undersøke hva som er involvert i å drive en bokhandel. Det kan ikke være den beste passformen for deg. The American Booksellers Association er en uvurderlig ressurs, og tilbyr muligheten til å nettverk og lære av erfarne bokhandlere. Du kan bli med som foreløpig medlem for $ 350 per år i opptil tre år for å få tilgang til den informasjonen du trenger. Når du åpner butikken din, må du bli med som et fullverdig medlem for 199 dollar i året.

Lagerkostnader

Selv om bokhandelen selv vil komme med mange utgifter, må du først være oppmerksom på kostnadene ved beholdningen du må fylle på hyllene til bokhandelen din. Husk at bare 41 prosent av bokens dekningskurs går til butikken. Resten går til forleggeren og forfatteren, samt distributøren som får boka til deg. For å administrere driftskostnadene til butikken din, må du selge hundrevis av bøker per dag. Vær også oppmerksom på at du sannsynligvis vil møte lange perioder med inaktivitet i løpet av uken, med flere kunder som kommer etter arbeid og i helgene. Dette kan variere hvis bokhandelen din ligger i en høyskoleby eller turistområde. Men for å komme i gang, må du kjøpe et stort antall bøker i håp om å selge minst nok til å begynne å hente opp forhåndsinvesteringen. Beregn $ 30.000 for oppstart inventar som et grunn estimat.

Plassering og oppstartskostnader

Når du har beholdningskostnadene på papir, må du pris kommersiell plass i området du målretter mot. Utleie kan variere dramatisk fra ett sted til et annet, men planlegger rundt $ 6000 i måneden. Forvent også månedlig lønn og helseforsikringskostnader på rundt $ 15.000. Ikke-endelige kostnader som et nettsted, skilting og salgsfremmende sendinger kan koste ytterligere $ 5000. Du trenger også innredning og innredning, så legg til en annen $ 5000 for det. Kombinert med lagerkostnadene dine, ser utgiftene på første måned ut til å være rundt $ 60 000, med om lag 21 000 dollar som kommer tilbake hver måned i salget. Du må også finne ut hva det vil koste for å holde butikkens lager oppdatert.