Hvilken mat å tjene på et forretningsmøte

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Veien til ens hjerte er gjennom magen. I bedriftsverdenen kan veien til noens oppmerksomhet bare være en fersk kopp kaffe sammen med en helhvete sandwichwrap. Å servere mat på forretningsmøtet er en effektiv måte å holde opp energi, spare verdifull tid og samhandle med gruppemedlemmene dine. Å forstå innholdet av møtet og de involverte gruppemedlemmene vil informere de riktige matvalgene som skal tjene.

Tips

  • Server næringsrik mat som samsvarer med tonen i møtet, vil ikke dryppe på klær og passer for allergier og matrestriksjoner.

Uformelt eller formelt?

Maten du serverer, bør samsvare med formaliteten av møtet. En C-Suite nivå executive tirsdag morgen konferanse har ikke den samme atmosfæren som et raskt fredag ​​ettermiddag stand-up møte for IT-teamet. Mens pizza og pretzels er fine for et uformelt lagsmøte, vil nye kunder på et forretningsforum møte fokus på å være mindre på tallerkenen deres og mer på deres PowerPoint. Tidsbegrensninger og attendance tall er også en del av dette, siden servering av en stor gruppe mennesker kommer til å ta tid, selv om det er godt organisert. For et stort, uformelt møte, hold deg borte fra et sittende måltid og server rask og lett å distribuere ferdigpakket snacks eller drikkevarer.

Praktiske saker

Mat kan være en attraksjon, men det er ikke hovedbegivenheten. Teamet ditt er samlet for å lære, diskutere og brainstormere ikke chomp på nachos. Det bør ikke være noe mat som er for høyt eller distraherende, så hopp over de knasete sjetongene og dukkert. Ingenting bør serveres som kan dryppe på presentasjonsmaterialer eller klær, og det må ikke serveres måltider som krever begge hender til enhver tid. Små smørbrød er det foretrukne måltidet med en veldig god grunn - du kan spise den med en hånd og ta notater med den andre. Måltider som involverer krydret eller ny mat er spennende for datoen natt, men ikke styrerommet. Gi fare som er lett å fordøye, sunt og praktisk. Vær også oppmerksom på hva som har blitt servert under møter, og når du ikke gjentar menyene for ofte.

Hopp over sukkeren

Ettermiddags sukkerkrasj er ekte. Tilbringe morgen og lunsjtid å spise sukkerholdige matvarer kan føre til en brenning om ettermiddagen. Det er veldig enkelt å plukke opp smultringer til et frokostmøte - det oppfyller selv kravet om å kunne spise med en hånd - men sukkeroverbelastningen tar sin toll. I stedet for bakverk og smultringer velger du sunnere mat som frukt, yoghurt og kli muffins. Kaffe og te bør ikke overses, men det bør også leveres vann og juice. For de som finner vanlig vann for å være et unexciting alternativ, prøv å infusere vann med mynte og friske agurker eller jordbær og sitrusfrukter. Det er søtt uten bivirkningene.

Begrensninger å vurdere

Din kollega favoritt restaurant er grillplassen nedover gaten, men det kan ikke være det beste alternativet for et lagmøte. Husk at dette ikke er et sosialt samvær: det er et forretningsmøte i et faglig miljø, og matrestriksjoner må vurderes. Hvis du planlegger å servere en peanøttsmørkekjøtt som en dessert eller en snack, isolerer du en ansatt med peanøttallergi. Et grillmiddagsmøte vil mest sannsynlig tilby svært lite for vegetariske og veganske ansatte, samt ansatte med religiøse kostholdsbegrensninger. For små møter, sjekk med gruppemedlemmene dine for allergier eller restriksjoner. Vær høflig og imøtekommende som mulig; de fleste vil gjerne gi ideer om mat som er innenfor deres diettbegrensninger.