Virkningen av funksjonshemmede diskriminering

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Fra 2012 var over 38,4 millioner amerikanere, 12,3 prosent av den amerikanske befolkningen, i funksjonshemming, ifølge Annual Disability Statistics Compendium. Til tross for passasjen fra amerikanerne med funksjonshemmede Act of 1990, som forbyder diskriminering av funksjonshemmede med hensyn til sysselsetting, transport, boliger og bruk av kommersielle anlegg, har diskriminering fortsatt negativ innvirkning på funksjonshemmede og livskvalitet for funksjonshemmede.

Færre jobber, større fattigdom

På grunn av diskriminering har funksjonshemmede færre sysselsettingsmuligheter og tjener mindre i gjennomsnitt enn mennesker uten funksjonshemming. I 2012 var 32,7 prosent av funksjonshemmede i alderen 18 til 64 ansatt, sammenlignet med 73,6 prosent av mennesker uten funksjonshemninger, ifølge kompendiet. Mens medianinntektene for amerikanere uten funksjonshemming i alderen 16 og over var nesten $ 31 000, var medianinntektene for funksjonshemmede i samme aldersgruppe bra på rundt 20 500 dollar. Personer med nedsatt funksjonsevne har ikke bare et landskap med færre arbeidsplasser og lavere lønn, men også utholde mer fattigdom. Fødselsgraden for amerikanere uten funksjonshemminger i alderen 18 til 64 var bare 13,6 prosent i forhold til en hastighet på over 29 prosent for samme aldersgruppe amerikanere med funksjonshemninger.

Kamp på arbeidsplassen

I en studie fra 2009 publisert i "Journal of Applied Rehabilitative Counseling", fant forskerne at ledere og rekrutterere hadde en negativ forspenning mot funksjonshemmede, og trodde at de var mindre produktive, sosialt umodne og manglet i relasjonsferdigheter. For å bekjempe diskriminering på arbeidsplassen har American Association of People with Disabilities i partnerskap med US Business Leadership Network opprettet Annual Disability Equality Index. Dette verktøyet måler et selskaps retningslinjer for funksjonshemming, og gir en vurdering på mellom 0 og 100. Ifølge foreningen for funksjonshemmede har Fortune Magazines topp 1000 offentlige selskaper blitt bedt om å bli med i denne indeksen, noe som kan styrke selskapets omdømme som en rettferdig og lik arbeidsgiver.

Hurdler i utdanning

Spalten i utdanning mellom funksjonshemmede og de uten å fortsette til denne dagen. Ifølge American Psychological Association viste en studie fra 2006 at 26,6 prosent av befolkningen i alderen 25-64 år med alvorlige funksjonshemninger ikke klarte å fullføre videregående skole, sammenlignet med 10,4 prosent av mennesker uten funksjonshemming. Mens 43,1 prosent av mennesker uten funksjonshemming i alderen 25 til 64 har en høyskolegrad, har 21,9 prosent av mennesker uten funksjonshemninger i samme aldersgruppe uteksaminert høgskolen. Fra 2009 til 2011 mottok Byrådet for sivile rettigheter 11 700 klager om uførhetsspørsmål. Av disse klagerne gikk over 4.600 klager relatert til gratis, passende offentlig utdanning og nesten 2 200 klager rundt gjengjeldelse. Andre klager omfattet avslag på ytelser, faglige tilpasninger og trakassering.

Mangel på transport

Personer med ingen levedyktig transportform kan ikke reise til jobb, handle, gå på skole, ta lege eller besøke venner. Fordi USA har fokusert på å produsere biler og bygge veier i stedet for offentlig transport, har funksjonshemmede få valg med hensyn til transport og blir etterlatt. Av de 2 millioner mennesker med funksjonshemninger som forblir hjemme-bundet, kan 560 000 ikke forlate hjemmet fordi de ikke har noen transportmidler, ifølge The American Association of People with Disabilities.