Slik starter du en liten betongvirksomhet

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Å ha en vellykket liten bedrift er en av de beste måtene å bygge økonomisk sikkerhet for deg selv og din familie, og å starte en liten konkret virksomhet er en utmerket måte å oppnå det målet på. Dette er typen virksomhet som kan startes med en liten mengde kapital og svært få ansatte. Det er imidlertid også den typen virksomhet som en eier kan vokse så stor som han vil at den skal bli.

Å utvikle en god plan i begynnelsen er viktig for å ha en vellykket bedrift. En god forretningsplan nøye undersøker alle detaljene som må tas opp når du starter en bedrift, bidrar til å identifisere potensielle problemer og finne løsninger.

Identifiser ditt marked

Før du begynner, definer markedet det du vil målrette. Hva vil du selge? Du starter små, så du vil kanskje definere markedet som helling fortau, platene, stiftelser og oppkjøringer. Et annet marked kan gjøre dekorative betongarbeid.

Hvem er dine målkunder? Et marked kan selge til huseiere direkte. Et annet mulig marked er å bli en konkret underentreprenør for generelle entreprenører som driver større jobber.

Få de riktige lisensene og forsikringene

Før du begynner å operere, få den riktige forretnings lisensen fra den lokale byen, fylket eller staten. Navnet på ditt firma må være registrert hos staten.

I det minste trenger en ny bedrift følgende typer forsikringer:

  • Generell ansvarsforsikring
  • Eiendomsforsikring
  • Kommersiell bilforsikring
  • Arbeidskompensasjon

Planlegg å tjene en fortjeneste

Bestem hvordan du har tenkt å pris dine jobber. Vil det være på timebasis eller en fast pris per jobb? Estimere de direkte kostnadene for hver jobb: materialer, rekvisita, utleie av utstyr og eventuelle ansatte lønninger. Definer hvor mye fortjeneste du vil tjene i en måned eller for et helt år. Dette vil bestemme de totale inntektene du trenger og antall jobber du trenger for å nå din fortjeneste.

Kjøpe nødvendig utstyr

En robust lastebil eller varebil er viktig for en konkret virksomhet. Du må trekke utstyret, forsyninger, materialer og verneutstyr som trengs for hver jobb. Kontoret ditt skal ha grunnleggende utstyr som filmapper, datamaskin, telefon og generelle kontorrekvisita.

Finn en kilde til forsyning for materialer

For små jobber kan det være tilstrekkelig å kjøpe sementposer som allerede er blandet med grus og sand. Bare legg til vann, og kom deg til jobb. Større jobber kan kreve at du leier en motorisert mikser for sementposene. For de store prosjektene kan det være nødvendig å kjøpe ferdigblandingbetong som blir levert til arbeidsplassen i en lastebil.

Identifiser hvordan du skal finansiere virksomhetene i virksomheten

Oppstartskostnadene til en ny virksomhet inkluderer innledende midler for kjøp av utstyr og forsyninger og nok penger til å betale overhead til selskapet til en positiv kontantstrøm kan utvikles. Lag et realistisk estimat av de totale midlene som trengs, og identifiser kilden til disse midlene. Vil de være fra besparelser, lån, kredittkort eller utenfor investorer? Uansett kilde, må den nye bedriftseieren være veldig klar på hvordan han skal finansiere sin virksomhet til pengene begynner å komme inn.

Markedsfør tjenestene dine

Lag en markedsplan for din nye konkrete virksomhet. En tilnærming er å plassere klassifiserte annonser i lokale aviser, og sende inn en pressemelding som annonserer åpningen av den nye virksomheten din. Konstruer et nettsted som gir informasjon om virksomheten og tjenestene som tilbys. Skriv ut flygeblad for å legge inn på oppslagstavler og gi ut til offentligheten. Bygg opp et kontaktnettverk av lokale bedrifter og entreprenører og be dem om henvisninger.

Å starte en liten konkret virksomhet er en god måte å komme seg inn i virksomheten for deg selv. Denne typen virksomhet kan starte med en liten mengde kapital og har potensial til å vokse til et stort selskap. Å lage en god plan på typen marked for å forfølge, planlegger å tjene penger, ha nok kapital til å finansiere operasjoner og markedsføre aggressivt, er alle essensielle ingrediensene for en vellykket bedrift.