Slik starter du en gjenvinningsvirksomhet

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hver gang noen kaster bort en avis eller pappkasse, kaster de bort penger. Dette er en super enkel bedrift som alle med et kjøretøy kan komme inn på.

Elementer du trenger

  • Kjøretøy for transport av papir til resirkuleringssenter

  • Flygeblad å annonsere virksomheten din

  • Et resirkuleringssenter som betaler for papirprodukter

  • Et ønske om å jobbe for deg selv

Skriv ut noen flygeblad for å kunngjøre din resirkuleringsvirksomhet. Gå fra dør til dør og legg ut disse. Legg igjen noen på alle oppslagstavler i byen din.

Når du gir flygebladene dine ut til naboer, la dem få vite hvilken dag og hvilken tid du kommer til å samle inn sine papirprodukter. For eksempel "Ja, jeg vil være tilbake i nabolaget hver torsdag mellom klokken 10 og 14 for å samle inn dine papirprodukter."

La en solid boks som en bananboks med naboene dine, slik at de enkelt kan samle papirprodukter for deg. Fest et stort tegn på siden av boksen som sier "Bare resirkulerbare papirprodukter". På den måten vil noen ikke misforstå boksen din for en annen søppelkanne. La dem forlate boksen på fortauet på den angitte dagen.

Lag rundene dine til de forskjellige nabolagene. Når du ser en av boksene dine, stopper og tøm innholdet i kjøretøyet ditt, ta deretter boksen og legg det på dørstokken for å fylle på for deg.

Ta de innsamlede papirproduktene til resirkuleringssenteret ditt og handle papiret for kontanter.

Tips

  • Alltid være i overensstemmelse med opptaksdager. Hver gang du tømmer en boks og legger den på naboens dør, legg igjen en takk.

Advarsel

Noen mennesker vil sette boksene dine med papir utendørs, selv om det regner. Ved ditt første møte, fortell dine naboer i tilfelle vått vær som du kommer på den første klare dagen.