Hvordan få en Arizona Liquor License

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Enhver person eller bedrift som har til hensikt å selge, produsere eller handle i "brennevin" i delstaten Arizona, må søke om og oppnå en Arizona Liquor License. Arizona krever også at hver ny lisenslicens søknad sendes gjennom en Liquor License Agent eller Broker. Agenter fungerer som forbindelsen mellom den nye lisensinnehaveren og Institutt for Liquor License & Control (DLLC). Arizona Liquor License-godkjenningsprosessen er detaljert og lang, vanligvis fra 65 til 105 dager etter at den innledende arkivering er ferdig.

Forskningspritkonsulenter eller meglere. Arizona krever at hver første gangs søknad om en brennevilkår har en agent eller megler tilknyttet. Agenter fungerer som kontakter mellom søkeren og Institutt for drikkekontroll dersom det oppstår spørsmål eller problemer. Siden ansettelse av en agent kan være kostbar, bør nye søkere gjøre noen undersøkelser for å kunne ta utdannede beslutninger når det er tid til å ansette. Selv om en agent er påkrevd, er det fortsatt i enhver søkeres interesse å være fullt klar over alle nødvendige skritt for å skaffe seg en Arizona Liquor License.

Bestem krav og avgifter for gjeldende væskelisens. Den totale kostnaden for prosessen bestemmes av lisenskategorien som gjelder for situasjonen. Arizona tilbyr for tiden sytten forskjellige væskelisenser, blant annet for "all liquor" barer, "øl og vin bare" barer, innenlandske mikrobryggerier, brennevinbutikker, private klubber, vinfestivaler og hotell-moteller. Hver væske lisens har sin egen lisensavgift, tilleggskostnader og - i noen tilfeller - krav og begrensninger. Se vår Ressurs-seksjon for en lenke for å fullføre kravene.

Forbered deg på å gi bevis på statsborgerskap, bosted og forretningskvalifikasjoner. Alle søkere må bevise at de er amerikanske statsborgere eller juridiske bosatte utenlandske personer. I tillegg må man ha bevis på å være en sann bosatt i Arizona. Hvis lisensinnehaveren er et selskap eller LLC, vil Liquor Control Board verifisere med Arizona Corporate Commission at det er tilstrekkelig kvalifikasjon til å gjøre forretninger i delstaten Arizona.

Forbered deg på både bakgrunn og fingeravtrykkskontroll. Før søknad skal søkere besøke et lokalt politi i Arizona for å få en kopi av fingeravtrykkene. Som en del av Arizona Liquid License Application-prosessen, må søkere fylle ut et spørreskjema, sende inn et sett fingeravtrykk og betale et gebyr for et Fingeravtrykk Clearance Card. Søkere bør være oppmerksomme på at Arizona ikke vil gi en brennevilkår til enhver person som har en tidligere forbrytelse overbevisning som anerkjent av staten Arizona innen fem år etter søknadsdatoen.

Forbered deg på økonomisk avsløring. Søkere bør være sikre på at all relevant finansiell virksomhet er i orden. Arizona vil ikke gi en brennevilkår til noen søker som ikke gir kontrollkomiteen fullstendige uttalelser om alle finansielle beholdninger. Å ha en agent vil komme til nytte når det er tid å sette tall sammen.

Forbered grunnplandiagrammer og virksomhets geografiske data. Vitenskapslisensansøkere må oppgi bygningsplaner for virksomheten, samt de geografiske dataene til alle kirker, skoler og andre brennevirksomheter innen en halv kilometer radius. Med unntak av restauranter, klubber, hotell-moteller, spesielle arrangementer og regjeringsinstitusjoner, vil Arizona ikke gi væskelisenser til noe sted som eksisterer innen tre hundre meter av en kirke eller skolebygning.

Fullfør det nødvendige Arizona Liquor License Training Program. Lisenstaker og alle ledende ansatte må fremlegge bevis på deltakelse i både grunnlovens lov og ledelseskurs. Klasser tilbys hele året på mange godkjente virksomheter i hele Arizona. Du finner et Nettsted med klassesteder og avgifter i vår Ressurser-seksjon.

Tips

  • Den faktiske Arizona Liquor License søknaden er tilgjengelig online. Se delen Ressurser for å skrive ut to kopier … en for deg og en til å sende inn.

Advarsel

Ikke haster når du fyller ut søknaden din. Arizona's krav til drikkevannskrav, forskrifter og begrensninger er slik at selv den minste feilen eller forsømmelsen av søkeren kan føre til at forsinkelsen går langt utover normal tidslinje. Fyll ut skjemaet helt og nøye.