Liste over ferdigheter for en skiftleder

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En skifteveileder må kunne kommunisere effektivt, lede og lede mennesker, være ansvarlig og kontinuerlig forbedre de arbeidstakere de fører. For å gjøre dette må de være kunnskapsrik både i generelle ledelsesevner og forretningspraksisen til selskapet de jobber for. Det er også viktig at de har en forståelse av ferdighetene og jobbene som de leder.

ansvarlighet

For å være ansvarlig for sine handlinger, må skiftveiledere vite det fulle omfanget av hva deres jobb medfører. Dette inkluderer å ha de nødvendige mekaniske ferdighetene til å utføre den jobben. De må vite hva som er fullt forventet av dem for å møte eller overgå disse standardene. De må vise en rettferdig og konsekvent oppførsel, inkludert å holde seg til et ensartet sett med regler eller prosedyrer. De må være forpliktet til jobben og kunne ta vanskelige beslutninger under stress, press eller i nødssituasjoner. Skiftveiledere må også kunne ta full ansvar for alle sine handlinger til enhver tid.

Mennesker ferdigheter

Skiftveiledere må også vise konsistente og sterke menneskelige ferdigheter. Blant toppen av disse egenskapene er teamarbeid, effektiv kommunikasjon (skriftlig og muntlig), en sans for humor, respekt for seg selv og de som er under dem. De må kunne bruke positiv innflytelse og politisk effektivitet for å motivere de de fører.

Ledelse

En leder delegerer effektivt oppgaver og følger gjennom. En skiftveileder som viser passende lederskapskompetanse er aktiv, og leder etter eksempel. Shift veiledere bruker sin posisjon til å forbedre og forbedre ansattes ytelse gjennom coaching, disiplin, planlegging, ansattes utvikling, evalueringer, positiv forsterkning og empowerment av de de leder.

Ledelse

En skiftveileder trenger også å vise passende ledelsesevner. Disse inkluderer tidsstyring, registreadministrasjon, budsjettering, sikkerhetsansvar, organisatoriske ferdigheter, styring av konflikter og oppdatering av gjeldende forretningsregler. Han må effektivt håndtere den oppgitte posisjonen med moderne ferdigheter som kreves for jobben. Disse inkluderer datakompetanse, nødprosedyrer, skiftplanlegging og driftstyring. Selv om mange selskaper kanskje ikke krever det, kan en god skiftleder komme inn og ta seg av i tilfelle manglende eller sen ansatte, økt produksjon eller andre uforutsette oppgaver.