Hvordan å beregne salget over fjoråret

Anonim

Fra år til år varierer selskapets salg for ulike faktorer, inkludert nye produktlanseringer, endringer i forretningsstrategi og økonomiske forhold. Den årlige endringen i salget fra kan måles i rånumre, endringshastigheter eller prosenter. Som investor kan du vite om du vil investere i et selskap. Som en bedrift kan å vite om endringen i salget hjelpe deg med å finne ut om dine nye forretningsstrategier hjelper salgene dine.

Trekke forrige års salg fra dagens salg til å beregne endringen i salget. For eksempel, i fjor hadde selskapet 88 millioner dollar i salg og i år hadde 82 millioner dollar i salget, trekker 88 millioner dollar fra 82 millioner dollar for å finne endringen i salget er en nedgang på 6 millioner dollar.

Del økningen eller nedgangen i salget i løpet av det foregående året for å beregne omsetningsendringen i løpet av året. I dette eksemplet deles nedgangen på $ 6 millioner med $ 88 millioner for å få en nedgang på rundt 0,0682 dollar per år.

Multipliser øke eller redusere med 100 for å finne den prosentvise endringen i salgsformen i fjor til inneværende år. I dette eksemplet multipliserer du 0,0682 med 100 for å finne salget falt med 6,82 prosent.

Anbefalt