Hvordan markedsføre en Fundraiser

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Å organisere en fundraiser krever en enorm mengde arbeid, men det er alt for ingenting hvis ingen vet om det. En av de siste trinnene i å sette på veldedighetsarrangementet er å fremme det slik at folk møtes og / eller donerer penger. Bruk kraften til tradisjonelle medier, sosiale medier og den evig fordelaktige kraften i munn-til-munn for å spre informasjon om dine fundraiser.

Arbeid med media

Start kampanjen din ved å skrive en pressemelding som du kan dele med lokale medier, blant annet aviser, radiostasjoner, fjernsynsstasjoner, magasiner og nyheter. Ta med alle relevante detaljer, som mottaker av fundraiser og virkningen på samfunnet, hvor og når fundraiser finner sted, og det pengemålet du forsøker å oppnå. Legg til et tilbud eller to fra organisasjonens leder eller hvem som vil ha nytte av innsamlingen til å gi pressemeldingen en liten farge; Hvis mulig, legg ved et høyoppløselig fotografi. Send pressemeldingen langt nok på forhånd at selv månedlige magasiner kan gjøre en historie; ledetiden er vanligvis minst seks til åtte uker i forveien - men jo før jo bedre. Fordi andre medier, for eksempel aviser og TV-stasjoner, jobber med flere daglige eller ukentlige timeplaner, følg opp to til tre uker før fundraiser for å sikre dekning. I tillegg må du ikke negere fordelene med betalt annonsering, for eksempel en bannerannonse for bannerannonser eller nettsider. Spør selskapet om rabatterte priser tilbys for non-profit arrangementer for å få den beste prisen.

Bruk sosiale medier

Sosiale medier bruker ikke bare kraften i nettverksnettverk for å spre ordet om fundraiser, det er også gratis - en velsignelse for budsjettet. Opprett en Facebook-side for årsaken, og opprett en begivenhetsside spesielt for denne innsamlingen. Inviter venner og følgere, og oppfordrer dem til å invitere sine venner og følgere. Opprett en Twitter-konto og regelmessig tweet detaljer om fundraiser, inkludert oppdateringer om å nå det monetære målet og hvordan donasjon kan påvirke samfunnet. Hvis "hashtags" og "trending topics" er ukjente for deg, engasjerer en sosial media-kunnskapsrik frivillig for å hjelpe deg med å finne ut den komplekse naturen til denne form for sosiale medier.

Opprett partnerskap

Rekruttere lokale frivillige og bedrifter for å bidra til å fremme din fundraiser. Inviter høyttalere til å presentere på fundraiser og be dem om å spre ordet med sine tilhenger. Ikke spør bare noen; hold høyttalerne på emnet. For eksempel, på en kreft fundraiser, spør en lokal medisinsk praksis å gjøre en kort presentasjon om kreft screenings eller en frisørsalong for å kutte hår for å donere til en parykk veldedighet. På en fundraiser for dyrehjemmet, inviter en hundetrener til å demonstrere beste treningspraksis. Spør en lokal restaurant til å donere catering eller gavekort til en tomte tegning på arrangementet, eller appell til en finansinstitusjon for å sponsorere fundraiser; Disse bedriftene liker å utnytte sine gode gjerninger, så de vil gjerne fremme deres arrangement i bytte for god publisitet.

Ikke neger ord av munn

Tidskrevd og testet, ord i munn kan være den mest kraftfulle måten å markedsføre din fundraiser på. Start med å maile venner og familie om arrangementet. Hvis det er en måte å donere på nettet, send langdistanse kjære en lenke slik at de kan delta i innsamlingen. Hold den linken i e-post signaturen din slik at hver gang du sender en e-post, vet mottakeren din om årsaken din.