Slik annonserer du Affiliate Linker gratis

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Det er mulig å tjene penger på nettet uten å gå gjennom bryet med å skape og vedlikeholde ditt eget nettsted. Du kan gjøre det med affiliate markedsføring og kan annonsere lenker fra steder som Clickbank gratis, noe som kan spare deg tid og penger. Å ha et nettsted kan eller ikke være bedre for din affiliate venture. Hvis det gjøres riktig, kan du tjene penger på å annonsere dine tilknyttede lenker gratis.

Gjennomfør Internett-søk etter produkter for å måle produktene i etterspørsel som vil gjøre gode tilknyttede alternativer, og avgjør deretter hva du vil tilby. Du kan også se på Clickbank-markedet for å se hva som har størst potensial for å selge.

Konfigurer kontoer med eHow og andre nettsteder, når du har valgt et produkt du vil markedsføre. Dette vil tillate deg å skrive anmeldelser og salgsartikler, slik at du kan markedsføre linken din og gjøre salg. Alle disse nettstedene er gratis og har ingen trafikkbegrensninger. Hold deg unna gratis hosting.

Skriv anmeldelser og salgsartikler. Pass på at materialet ditt er legitimt og godt skrevet for å forbedre sjansene dine for å få en konvertering. Legg inn din tilknyttede lenke fra Clickbank til artiklene dine og anmeldelsene.

Legg inn linken din også på rubrikkannonser. Dette er lett å gjøre, men kanskje tidkrevende for å få annonsen din i alle de forskjellige byene, men det åpner opp en helt ny avenue for å gjøre salg.

Lag flyger og legg dem rundt i byen for å få folk interessert. En annen måte å annonsere gratis på er å ha et domenenavn som du viderekobler til din tilknyttede lenke. Oppgi på flygeren for å gå til nettstedet ditt, der henvendelsen vil bli omdirigert.

Tips

  • Ikke lyv eller sprøyte. Forbrukerne er opptatt.

Advarsel

Ikke svindel, fordi du kan komme inn i store problemer.