Intercom Etiquette

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Et intercom er et system som lar enkeltpersoner kommunisere med en massegruppe eller personer som befinner seg på et annet sted.De vanligste bruksområdene for intercoms er dagligvarebutikker når kunngjøringer blir gjort høyt. En annen bruk for et intercom kan være i en sikret kommersiell bygning hvor du må snakke via et intercom til en annen person for å få tilgang til bygningen.

Hold deg til poenget

Et intercom er ment for en rask melding eller forespørsel. Når du foretar en intercom-melding, hold informasjonen kort og til kort. Ikke oppgi personlige historier, legg til fluff ord eller injiser personlige kommentarer.

Bråk

Et interkom kan bli hørt av alle i sin nærhet, men kan også hente alt i din nærhet når du snakker inn i det. Forsikre deg om at det ikke foreligger bakgrunnslyd når du foretar en intercom-melding. Bakgrunnsstøy kan være distraherende og også muffle stemmen din, noe som gjør meldingen uklart. Sørg for at det ikke skjer noen samtaler rundt deg som kan hentes, spesielt de samtalene som ikke skal sendes over et intercom-system.

Være høflig

Når du gjør meldinger, husk alltid at det er et offentlig luftrom. Det betyr at folk som går forbi eller andre i nærheten av intercom kan høre alt du sier. Ikke gjør kunngjøringer med en sint eller irritert tone. Når du ber om at en person skal kontakte deg over intercomet, må du være høflig. Hvis det er mulig, avslutt meldingene dine med en høflig kommentar som "Takk".

Vær profesjonell

Intercoms, spesielt de som brukes i offentlige områder som dagligvarebutikker, høres av en mengde kunder. Vær profesjonell på måten du snakker. Ikke le, sukk eller vis noen negative følelser i din kunngjøring. Ring medarbeider etter deres ansattes nummer eller etternavn hvis det er mulig. Ikke bruk slang eller forbann ord over din kunngjøring, og sørg for at meldingen din ikke kan misforstås eller bli støtende. Ikke hoste, nys eller belch under meldingene dine.

Anbefalt