Slik starter og kjører du en dyrevern

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvis ditt lokalsamfunn ikke har et dyrlokk eller et program som er dedikert til å dyrke dyr som har blitt forlatt eller misbrukt, bør du vurdere å følge de nødvendige trinnene for å starte og drive ditt eget dyreskall. For å starte et dyrehjem må du ha regnskap, nettverk og forretningsferdigheter i tillegg til å være dyreliv. Prosessen med å etablere et dyrlokk kan virke overveldende og tidkrevende, men belønningen for å hjelpe dyr vil være verdt det.

Starte en Animal Shelter

Lær om hvordan dyre lyster opererer og få erfaring ved frivillig arbeid. Hvis frivillig arbeid ikke er et alternativ for deg, registrer deg for en online-klasse eller et seminar eller delta på en konferanse om å starte en bedrift, rådgiver ASPCA-nettsiden.

Besøk så mange dyrehjem som du kan for å få ideer om å designe et anlegg. ASPCA-nettsiden anbefaler å be regissøren om å gi deg en omvisning i hans ly. Still spørsmål om hvordan han utformet sitt ly og hva som fungerer best. Spør om det er noe han ønsker han hadde gjort annerledes. Pass på å ta bilder og notater for fremtidig referanse.

Bestem hva slags dyrehjem du vil starte. Bestem hva slags dyr du er villig til å huske i ditt husly og angi om du vil ha en politikk mot eutanasi eller vil operere et ikke-døde ly.

Innlemme ditt dyr husly som en non-profit. Hvis du velger å innlemme, må du ha en oppgaveoppgave, lovens vedtekter og en liste over styret. Fyll ut alle skjemaene som kreves for fil for 501 (c) (3) nonprofit status på Internal Revenue Service nettsted.

Nå ut til samfunnet ditt for å samle inn penger til dyret ditt. Søk etter sponsorater fra bedrifter eller organisere spesielle hendelser som hundevandringer eller bake salg, foreslår ASPCA nettsiden.

Kjører en Animal Shelter

Separat dyrene i henhold til The Humane Society's retningslinjer. Hold skadet eller syk, skilt fra friske dyr, unge fra voksne, hanner fra kvinner, aggressive dyr fra ikke-aggressive og ammende mødre fra alle andre dyr.

Ta vare på dyr ved å sikre at de får et godt balansert kosthold, The Humane Society nettstedet anbefaler at du unngår å mate dyr generisk mat fordi det øker sannsynligheten for vekstproblemer og sykdommer. Oppbevar dyrefôr i lufttette beholdere for å hindre at maten ødelegger og tiltrekker seg insekter og skadedyr.

Lei en veterinær eller trene en medarbeider for å undersøke alle dyr som kommer inn i lyet for tegn på sykdom. Å gjenkjenne og separere smittede dyr vil redusere sykdomsutbredelsen i dyret

Rengjør alle dyrebur og kenneler daglig med en desinfiserende såpe og varmt vann. Rengjøring av dyrene vil dræpe virus og bakterier som er vanlige i dyrevern, som for eksempel slem og parvovirus, ifølge nettsiden for Humane Society. Plasser dyr i bærere eller et eget område under rengjøring og ikke returner dyrene til kennelene før de er tørre.