Hvordan bli en tatoveringsartist i Massachusetts

Anonim

Tatoveringsartister, eller kroppsutøvere, må ha mer enn bare gode kunstneriske ferdigheter. Naturen til deres kunst krever at de har kunnskap om sanitær og sikker verktøyhåndteringspraksis, og har en bevissthet om menneskekroppen og hvordan den reagerer. Av disse grunner blir tattoo artister i Massachusetts utdannet og lisensiert for å øve sin håndverk. Selv om staten Massachusetts har etablert modellbestemmelser for kroppsbyggere, er det ansvaret for regionale, fylke og kommunale avdelinger for folkehelse å lisensiere tatoveringsartister og fastsette faglige akkrediteringskrav.

Kontakt ditt fylke eller kommunehelseavdeling. Massachusetts tatovering artister forskrifter kan avvike noe fra jurisdiksjon til jurisdiksjon, så sjekk med din lokale helsemyndighet for å lære de spesielle kravene til din by eller fylke.

Fullfør dine utdanningskrav. Selv om kravene kan variere, må alle lisensierte tatoveringsartister i Massachusetts fullføre kurs i blodbårne patogener og grunnleggende HLR og førstehjelp. Du finner disse kursene på ditt lokale amerikanske Røde Kors eller andre treningsleverandører. Disse kursene tar vanligvis ikke mer enn en dag eller en helg å fullføre. Mange jurisdiksjoner krever også at du tar en høyskole-nivå anatomi eller fysiologi kurs, selv om mange vil akseptere ikke-college kurs som de anser tilsvarende. Kontakt din helsepersonell for å finne ut hvilke treningsleverandører tilbyr anatomikurs som er akseptable for sertifisering.

Søk på lokale tatoveringssalonger. For å være lisensiert som en tatoveringsartist, må du være ansatt ved en lisensiert tatovering eller kroppskunst etablering og fullføre en veiledet lærlingskap.

Søk om lærlingstillatelse. Mange jurisdiksjoner krever at du får en lærlingskort før du begynner lærlingen. Du må søke om din lokale helsemyndighet og inkludere dokumentasjon som viser at du har fullført din nødvendige utdanning, for eksempel blodbårne patogener og HLR-kurs. Søknadsgebyr varierer fra jurisdiksjon til jurisdiksjon.

Få erfaring. Generelt må du fullføre en lærlingskap på minst to år eller 2400 arbeidstimer under tilsyn av en lisensiert tatoveringsartiker for å kvalifisere for profesjonell lisens.

Søk om en profesjonell lisens. Når du har fullført din obligatoriske læringsperiode, kan du søke om en profesjonell lisens. Du må søke til din lokale helsemyndighet og inkludere bevis på at du har fullført din nødvendige utdanning, samt dokumentasjon som viser at du har fullført arbeidsopplevelseskravet. Forventer også å inkludere informasjon om arbeidsgiver, søknadsavgift og personlig identifikasjon, sammen med passfotografier.

Anbefalt