Tips om hvordan du rengjør kommersielle griller

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Kommersielle griller er kjent av flere navn, inkludert flattop komfyr, koketopp eller griddle. Denne typen restaurantutstyr er vanligvis laget av rustfritt stål og brukes mye i restauranter. Fordi kommersielle griller er en av de mest brukte delene av kommersielt utstyr, må de rengjøres ofte for å øke levetiden, holde mat smaksprøver frisk og bidra til å oppfylle sanitærstandarder.

Verktøy

Det finnes mange grillrengjøringsverktøy der ute, inkludert grillblokker, grillskraper, grillpensler og spesialgrillrengjøringsmidler. Du kan bruke en eller alle disse produktene avhengig av spesifikasjonene for den spesifikke grillen du har. Varmebestandige hansker er også praktisk å holde seg rundt, som er en form for beholder for å samle det gamle fettet fra grillen.

Teknikk

Før du rengjør grillen, er det lurt å slå av det og la det avkjøles til mindre enn 200 grader F. Tøm fettet i beholderen, og med de varmebestandige hanskene på, skrape overflaten av grillen med verktøyet Anbefales for grillen din for å fjerne kokte matpartikler. Tørk av all mat og rusk med et fuktig håndkle.

Frekvens

Siden en kommersiell grill vanligvis blir utsatt for stor bruk, er det lurt å rengjøre det minst en gang per dag for å opprettholde utseendet og ytelsen. Hvis virksomheten er åpen til frokost, lunsj og middag, og grillen er brukt for alle tre, kan det være lurt å skrubbe den ned i løpet av dagen og på slutten av dagen.

Krydder grillen

Før du bruker din kommersielle grill for første gang, er det en god ide å "krysse" det for å hindre røyking under de første brukene. For å krysse grillen, få overflatetemperaturen opp til 350 grader F. Hell vegetabilsk olje over toppen for å dekke hele overflaten og la den varme i fem til 10 minutter. Slå av grillen og la den avkjøle før du tørker all olje bort med en ren klut.