Hvordan å designe en karriere fair booth

Anonim

På en karrierefelle kommer bedrifter sammen for å vise frem sin virksomhet til potensielle ansatte, for eksempel studenter eller voksne jobbsøkere.Hvis du forbereder bedriftens karriere messe, er det noen ting du bør huske på. Din messe skal ikke bare tiltrekke potensielle kandidater, men gi også informasjon til dem når de nærmer seg.

Undersøk detaljene i presentasjonsområdet ditt. Finn ut dimensjonene på rommet og tilgangen til strømuttakene, for eksempel. Vær oppmerksom på disse spesifikasjonene når du utformer messe og presentasjonsmateriale.

Skriv en liste over bedriftens mål for jobbmessen. Disse kan omfatte rekruttering, informering, undervisning eller veiledning av nysgjerrige søkere. Bruk denne listen for å hjelpe deg med å forberede informasjonen du gir til kandidatene.

Skriv en kort oppsummering av hva selskapet handler om, hvem det serverer og hvilke produkter eller tjenester som er tilgjengelige.

Opprett et display eller presentasjonskort for kabinen. Ta med navnet på firmaet og logoen, slik at folk kan gjenkjenne det langt unna. Bruk bare farger knyttet til selskapet. For eksempel ville Coca-Cola ikke bruke grønn eller blå for å tiltrekke seg kunder, da rød er fargen forbundet med merkevaren.

Legg til bilder på skjermen din for å legge til visuell interesse. Bruk bilder som reflekterer arbeidet, produktene eller atmosfæren til å jobbe med din bedrift. Gjør visningen kreativ, men hold den profesjonell.

Skriv ut litteratur - for eksempel visittkort, brosjyrer, jobbsøknader og registreringsark for kurs - slik at besøkende på messen har noe å ta med hjem. Jo mer du tar med kandidatene, desto større sjanse for at noen vil kontakte selskapet om en jobb.

Lag en tegning eller konkurranse for kandidater som går på karriereverdien. Tiltrekk dem til messen ved å love en premie. Tegninger er en potensiell isbryter for de som ikke nærmer seg deg ellers.

Anbefalt