Hva er e-handel?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Begrepet "e-handelsvirksomhet" bryter ned i "handel", som handler om å kjøpe eller selge, og når virksomheten utføres "elektronisk", refererer den vanligvis til salg eller kjøp gjort over internett. Men e-handel handler om mer enn nettbutikk.

Hva er e-handel?

E-handel er utbytbar med etiketter, for eksempel "e-business" og "e-tail", men det handler ikke bare om salg fra kunde til forbruker. Det inkluderer også overføring av midler og data innenfor forretningsforbindelser. For det første tenk på hvordan produsenter eller leverandører gjør forretninger med nettbutikker eller omvendt. I en liten skala, er noen som supplerer sin inntekt ved å sette opp butikk på nettet, si, på eBay, Amazon eller Etsy, en form for e-business.

Eksempler på e-handelsvirksomhet

Du trenger ikke å bruke mye tid på nettet for å gjenkjenne navnene til store e-business-spillere, for eksempel Urban Outfitters, Staples og Walmart. Etter hvert som den tradisjonelle salgsplattformen utvides for å inkludere nettbutikk, tilpasser langtidsmetallkjedene sine forretningsmodeller for å inkludere e-handel. Eksempler på e-tailers som eksisterer strengt online inkluderer Wish, Overstock.com og ModCloth. Hvordan tar e-handelsvirksomhet av alle slag hensyn til forbrukerens oppmerksomhet uten et butikkfront? De gjør det gjennom uønskede e-postadresser, digitale kuponger, målrettede annonser og markedsføring av sosiale medier, for startere.

Slik starter du en e-handelsvirksomhet

Å starte en småskala e-handelsvirksomhet kan naturligvis komme med færre overheadkostnader enn å åpne en murstein-butikk, selvfølgelig, men du er fortsatt pålagt å overholde loven. Registrer ditt firmanavn, få en bedriftslisens og andre nødvendige tillatelser. Hvis du starter et aksjeselskap eller et aksjeselskap, må du også sende inn riktig virksomhetsformasjonspapir og få et føderalt skatte-ID-nummer, akkurat som du ville for en tradisjonell nettbasert virksomhet.

Vilkår og betingelser for en e-handelsvirksomhet

Federal Trade Commission tar datainnsamling og personvern på alvor. Så hvis du planlegger å ta betalinger med kredittkort eller gateway betalinger, må du for eksempel sørge for at bedriftens og nettstedets personvernregler dekker datasikkerhet for å beskytte ikke bare kundene dine, men også deg selv fra juridiske problemer. Ekstra e-handelsvilkår for å diskutere med din juridiske rådgiver inkluderer eksportreguleringer, takster og hvordan du kan holdes ansvarlig for ikke-leveranse av varer, for eksempel lager fra leverandører. For å sende varer til kunder, forberede seg på å avgi avgifter, lover og regler for fortolling.

Hvordan lage e-handel Brand Awareness

Vellykkede Internett-bedrifter har vanligvis en variert og vidtgående nettbasert tilstedeværelse, så en av de første tingene du trenger er et kunnskapsrikt nettsted med optimal søkemotoroptimalisering (SEO) evner.Et forum nettsted vil også være nyttig for å besvare forbrukernes spørsmål og håndtere klager på en nyttig og høflig måte før de fører til dårlige anmeldelser som er en e-business destroyer! Bli også med på notiseringssteder, for eksempel Google Directory, og tilbringer mye tid som genererer interesse gjennom sosiale medier og et nyhetsbrev. Jo større din online splash er, desto bedre er sjansen for e-handel suksess.

Anbefalt