Hva er gode mangfoldighetsmål for fremtiden?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Ingen ønsker å føle seg isolert eller diskriminert. Effektiv styring av mangfold i en bedrift er avgjørende for virksomhetenes økonomiske suksess. Hvis mangfoldighetsproblemer er dårlig styrt, kan det føre til lav moral rundt kontoret, høy ansattomsetning, fravær og ulike former for trakassering og diskriminering. Lag en mangfoldsstrategi som bidrar til å oppnå forretningens kort- og langsiktige mål.

Mangfoldsfaktorer

For å kunne håndtere mangfoldet effektivt, er det nødvendig å ta hensyn til flere faktorer. For det første er det viktig å ikke stigmatisere arbeidstakere for deres forskjell fra de dominerende sosiale gruppene. De må føle at deres forskjeller tolereres og, i mange tilfeller, velkommen. Det er også viktig å ta hensyn til endring av demografi. Bestem om din arbeidsstyrke gjenspeiler egenskapene til det bredere samfunnet der du driver forretninger. Bedrifter som reflekterer disse mønstrene vil være tiltalende for et bredere spekter av kunder.

Utdanning og kortsiktige mål

Det første målet når det gjelder mangfoldighetsadministrasjon er å få arbeidsstyrken din på samme side. Start med å ha selskapets administrerende direktør skrive et brev til alle ansatte som beskriver hans forventninger til mangfold. Brevet skal gjøre det klart at diskriminering av minoritetsgrupper ikke tolereres, og at alle må alle jobbe sammen for å oppdage innsikt medlemmer av minoritetsgrupper har å tilby selskapet. Denne holdningen bør opprettholdes over hele arbeidsplassen gjennom vanlig mangfoldig trening.

Langsiktige mål

Vurder hvilken type mål som passer best for din bedrift. Noen kan vurdere et sluttmål, hvor en viss prosentdel av arbeidsstyrken er fra gruppe X, en annen prosentandel er fra gruppe Y og så videre. Bekreftende handlingsprogrammer faller inn i denne typen strategi. Andre kan ta en mer laissez-faire tilnærming der verdiene av mangfold er innfelt hos ansatte på alle nivåer i organisasjonen, og politikk som er rettferdig for alle grupper, blir satt på plass. Resultatet av denne strategien er kanskje ikke nødvendigvis en arbeidsstyrke som gjenspeiler det bredere samfunnet, men likevel en som respekterer alle kulturer og verdsetter deres innsikt.

evaluering

Endelig må et effektivt mangfoldighetsstyringsprogram kontinuerlig evalueres. Tilordne en person eller gruppe personer for å evaluere målene for programmet regelmessig. Bruk disse evalueringene for å avgjøre hvor ofte mangfoldstrening skal utføres.

Anbefalt