Hvordan jobbe hjemmefra

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Enten du driver din egen virksomhet eller telekommunikasjon for din faste jobb, jobber hjemmefra, tilbyr du en rekke fordeler. Du kan spare på transport- og klærutgifter ved å jobbe hjemme, og du har vanligvis fleksibilitet i timeplanen din, spesielt når det er din egen virksomhet. Før du bestemmer deg for å jobbe hjemme, vær sikker på at du forstår utfordringene, spesielt de som er involvert i å gjøre en tydelig avgrensning mellom arbeid og hjemmeliv.

Opprett en forretningsmessig rutine

Administrere oppfatninger - dine egne og de andre menneskene - er en stor del av å jobbe hjemmefra. Folk oppfatter ofte at det å jobbe hjemmefra er noe mindre enn en ekte jobb. Dispel denne misforståelsen ved å holde til en fast tidsplan så mye som mulig. Angi tider for håndtering av telefonsamtaler, kundemøter og arbeidstimer når folk vet at de kan nå deg. Reager raskt på kommunikasjon fra klienter.

Konfigurer hjemmekontoret

Etablere et område som er dedikert til arbeidet ditt. Dette holder arbeidslivet ditt profesjonelt og fokusert og bidrar til familieens forståelse for at arbeidet ditt er ekte. Enten du har et eget kontor eller arbeid i et hjørne av et delt rom i hjemmet ditt, må du holde det organisert og fylt med de elementene du rutinemessig bruker. Oppnå nødvendig referansemateriale, samt relevante programvarepakker. Tilbring pengene du trenger for å ha sikre, pålitelige kommunikasjonslinjer og data lagringsalternativer for å forsikre kunder om at informasjonen deres er sikker.

Opprettholde grenser

En av de største utfordringene for å jobbe hjemmefra er å etablere en passende balanse mellom arbeid og liv. Forklar til familiemedlemmer at du må kunne jobbe uten avbrudd i bestemte tider på dagen, og at skrivebordet ditt ikke er for andres bruk. Selv med et begrenset budsjett eller et lite hjem er det viktig å opprettholde en klar separasjon mellom arbeidsområdet og fellesarealer. Unngå en situasjon der arbeidsområdet du bruker i løpet av dagen, blir førskolenes "la oss spille kontor" plass på kvelden. Opplær venner og naboer også om disse grensene, for å forhindre at de slipper av å snakke i arbeidstiden eller antar at du kan hente barna sine "fordi du er hjemme uansett."

Forbli engasjert

Selv om du liker å jobbe alene, ikke la isolasjonen av å jobbe hjemmefra, holde deg fra å forbli faglig engasjert. Hvis du er en telekommuter, sett faste tider for å gå til bedriftens kontorer for å samhandle med medarbeidere, delta på viktige møter og holde deg synlig for ledelsen. Opprettholde regelmessig elektronisk kommunikasjon med veiledere og oppdatere dem på dine prosjekter. Hvis du er en bedriftseiere, er det viktig å delta i bransjeseminarer, videreutdanning eller andre offentlige arrangementer som er relevante for ditt felt, for å beholde din faglige valuta, etablere forretningsforbindelser og identifisere nye industrigrener og ledere. Behold profilene dine oppdatert på virksomhetsnettverk.