Hvordan få en internasjonal LLC

Anonim

Bedriftseiere kan velge å danne en internasjonal LLC for økt aktivbeskyttelse. En LLC som opererer internasjonalt, er også kjent som en offshore LLC. Du kan fortsatt drive virksomheten din i hjemlandet ditt, men fordelen er at LLC opererer under retningslinjene i et land som kan tillate bedre regler og skattefordeler enn hjemlandet ditt. Prosessen med å danne en internasjonal LLC kan være kostbar og vil kreve et tredjeparts selskap som kan danne selskapet på dine vegne.

Velg et land for å danne din LLC. Det er mange land som er godt kjent for å akseptere offshore LLCs; Sveits, Panama, og Isle of Man er noen. Noen land tillater deg å tilby tjenester som du sannsynligvis ikke ville kunne tilby i hjemlandet ditt. For eksempel er det i USA ulovlig å tilby online kasinoer og gambling nettsteder som godtar kredittkort. En tredjeparts registrert agent for LLC kan også hjelpe deg med å velge riktig land for virksomheten din.

Velg en spesialist som kan danne din internasjonale LLC i vertslandet. Det er mange selskaper som tilbyr denne tjenesten og prisene er konkurransedyktige. Velg et selskap som har vært i virksomhet lengst og tilbyr de fleste tjenester for å danne din LLC. Velg et selskap som i tillegg til å danne LLC, åpner en bedriftsbankkonto på dine vegne. Snakk med revisoren din for å finne ut forslag til den beste offshore LLC-spesialisten.

Har to hovedformer for identifikasjon som må kopieres og sendes til offshoreformasjonsfirmaet. Passet ditt og ditt førerkort er vanligvis forespurt. Du må også betale kupongavgifter og første års juridiske gebyrer når du først registrerer LLC, og du må kanskje betale en årlig registreringsavgift for LLC, basert på landet.

Hold alle dokumentene fra skjemaet LLC på et trygt sted, da prisene som erstatter noen av disse dokumentene, kan være dyre gjennom ditt LLC-formasjonsfirma.