Hvordan får du en internasjonal forretningslisens?

Anonim

Noen land krever at du har et internasjonalt forretningslisens for å gjøre forretninger i sitt land. Også, hvis du ønsker å være en stor aksjonær i et selskap som har sitt hovedkontor i et land som krever et internasjonalt forretningslisens, må du godkjenne før du eier en eierandel i selskapet. Hvert land varierer når det gjelder krav, men det er noen grunnleggende skritt for å få en internasjonal forretnings lisens.

Leie et advokatfirma basert i landet der du ønsker å skaffe en bedriftslisens. Firmaet kan gå gjennom prosessen med hvordan man skal få et internasjonalt forretningslisens, spesielt ved å fylle ut de riktige søknadsskjemaene.

Be om en søknad fra det internasjonale forretningskontorets hovedkontor i landet.

Fyll ut den nødvendige informasjonen i lisensprogrammet og send inn alle støttedokumenter. Du må sannsynligvis gi informasjon om forretningskapital og eiendeler, sammen med å vise midlertidig opphold og betale behandlingsavgift. Vanligvis for å få lisensen, kan du ikke ha noen utestående økonomiske vurderinger mot deg.

Vent til godkjenning. En spesialkomité vurderer alle søknader og sikrer at du oppfyller alle forhold for å skaffe et utenlandsk forretningslisens. Mest sannsynlig må du gå gjennom et intervju før du mottar din internasjonale forretningslisens.