Hva betyr forsikring per prosjekt samlet?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Kommersielle generelle ansvarsforsikringer har alle en ansvarsgrense som er den mest politikken vil betale på vegne av den forsikrede. En samlet grense for prosjektet utvider grensen for å gjelde separat for hvert forsikret byggeprosjekt.

Per forekomstgrense

Den mest kommersielle generelle forpliktelsen betaler per krav er kjent som grensen for hver forekomst. Denne grensen gjelder uansett antall individuelle krav som oppstår som følge av en hvilken som helst begivenhet.

Generell Aggregate Limit

Med forbehold om grenseverdien per forekomst, er den mest policyen som skal betales totalt, kjent som den generelle grenseverdien. I mange tilfeller vil det generelle aggregatet enten være det samme som grenseverdien per forekomst eller doble grensen for hver forekomst.

Per prosjekt Aggregate

Ved forsikring av byggaktivitet er det mulig å sikre en egen aggregatgrense for hvert byggeprosjekt. Dette vil forlenge de totale tilgjengelige begrensningene for dekning. Det vil imidlertid ikke øke per forekomstgrensen.

Fordeler

Per prosjektaggregatet er viktig for entreprenører som jobber med flere prosjekter. I stedet for å kjøpe egne retningslinjer, er det mer kostnadseffektivt å bruke grenser for hvert prosjekt etter behov.

ulemper

Bruk av per prosjektaggregat kan føre til en falsk følelse av sikkerhet, da det ikke øker grensen for hver forekomst eller øker den fullførte operasjonsgrensen.