Gode ​​spørsmål for undersøkelsesleverandører

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Undersøkelser hjelper et selskap bedre å forstå hvordan kundene verdsatt varene eller tjenestene som tilbys av selskapet. Dette gjelder spesielt for en leverandør som vil levere, selge eller imøtekomme varer og tjenester til en kunde. Undersøkelsen av høyeste kvalitet bør ha en rekke gode spørsmål i den, slik at leverandøren bedre kan forstå hvordan kundene deres følte seg om samspillet med salgsvirksomheten.

Løse og adressere problemer

Spørsmål som kommer ut og oppgir om det er eller var problemer med leverandørens tjenester, er en ærlig og respektert tilnærming i undersøkelser. Spør om det er eller var problemer og spør om leverandøren umiddelbart reagerte på disse problemene, problemene eller bekymringene, er tillegg til disse spørreskjemaene.

Personale

Å stille spørsmål om de ansatte er avgjørende for å finne hvem i leverandørlaget har utført over sine oppgaver eller under dem. Spørsmål om manerer, adressering av problemer og betjening av kundens behov er noen aspekter av et spørreskjema som er sentrert rundt medarbeiderne.

åpenhet

Mange leverandører jobber med leverandører, så disse leverandørene bør respekteres i et spørreskjema. Transparensspørsmål kan innebære hvor godt leverandøren uttrykte informasjon til en leverandør. Dette mange inkluderer om leverandøren viste kontrakter, salgsrapporter og prosesskontroller på varer og varer. Disse spørsmålene kan hjelpe en leverandør til å føle seg trygg på å selge sine varer gjennom denne leverandøren.

Kvalitetskontroll

Leverandørene kan spørre sine kunder hvis de føler at produktene som selges gjennom leverandøren, er av høyeste kvalitet. Dette avhenger av leverandøren; for eksempel kan en matleverandør kanskje vite fra de menneskene de imøtekommer hvis maten er over en viss kvalitet. Andre typer leverandører vil kanskje spørre kunder hvis de føler at selgeren selger varer av høy kvalitet, varer som er øverst på linjen eller gir tjenester til sine kunder som anses å være industristandard eller bedre.

Anbefalt