Slik kjører du en vellykket sendingsbutikk

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Som forbruker får du ting du trenger som er i utmerket brukt tilstand til en mye lavere pris enn ny gir god mening. Millioner av amerikanere hyppige forsendelser og sparsommelighet butikker hver dag. Uansett om det er barneklær, voksen klær, møbler eller husholdninger, blir butikkene stadig mer populære. Hvis du tenker på å bli eier av en sendingsbutikk, er det viktig å vite hvordan du driver en vellykket bedrift. Dette innebærer mer enn bare å leie en plass, henge ut et tegn og godta sendinger.

Elementer du trenger

  • Penger

  • Forretningsplan

  • avsen

Skriv ut oppstartskostnadene dine. Du kan ha en lidenskap for vintage klær, men du trenger økonomiske ressurser for å komme i gang. Bruk prøvekalkulatoren på bplans.com (Se Resources) eller sett deg ned med en finansiell rådgiver, og vær sikker på at du har penger for å holde virksomheten din i minst et år uten å forvente noe fortjeneste. Som nevnt på bplans.com, gjør få bedrifter av noe slag det forbi toårsmerket, hovedsakelig på grunn av økonomisk belastning.

Ha en detaljert forretningsplan. Bestem hvilken type forsendelsesbutikk du planlegger å starte, og hvordan du vil dele overskuddet med forsendelsene. Se om det er et marked for denne typen butikk i ditt område. I Wall Street Journal, en rådgivningsartikkel fra 2005 om å sende forslag til å tenke veldig hardt om kundene og klientellet i nabolaget ditt når du tar slike beslutninger.

Vær selektiv. Hold fast med din spesifikke nisje i forsendelse, og vær forsiktig med hva du aksepterer for butikken din. Som en artikkel om consignment på thefreelibrary.com oppgitt, bygger de mest vellykkede forsendelsesbutikkene sine varelager nøye og selektivt rundt deres valgte nisje / kategori.

Vær vennlig. Som Wall Street Journal oppgitt, er vellykkede forsendelsesbutikk eiere utgående og bygger rapport med sine kunder, slik at disse personene fortsetter å sende med seg og kjøpe fra dem.

Tips

  • De mest vellykkede forsendelsesbutikkene har ikke mye penger investert i sine beholdninger. I stedet delte de inntektene fra salget med senderne.

Advarsel

Begynn aldri noen virksomhet, inkludert en forsendelsesbutikk, uten å først ha nok kontantstrøm på hånden.