Forskjellen mellom utskriftsmedier og kringkastingsmedier

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Primær utskriftsmedieutsalg inkluderer aviser og magasiner. TV og radio er det primære kringkastingsmediet med all onlinereklame kalt digital media. Samlet sett danner disse mediekategoriene det som ofte refereres til som tradisjonelle annonseringsmedier.

Grunnleggende om utskriftsmateriale

En stor fordel ved utskriftsmaterialet er at deres statiske natur gir mulighet for ubestemt eksponering. I teorien kan noen studere en vakker magasinannonse eller lese gjennom interessant innhold i flere minutter. Den samme leseren kunne også komme tilbake til annonsen flere ganger, og opprette gjentatte eksponeringer fra en plassering. Varemerket kan bygge over tid med eldre publikasjoner på biblioteker og kontormottagelsesområder.

Andre fordeler med utskriftsmateriale er:

  1. Målgruppeselektivitet: Magasiner er ofte rettet mot spesifikk demografisk og livsstilsbasert segment, mens aviser gir lokale bedrifter en fin måte å nå samfunn på.
  2. Fleksible plasseringer: Med aviser kan du i noen tilfeller ha en annonse plassert innen en dag eller to. Begge utskriftsmediene tilbyr også muligheter til å bruke fullfarge og å velge annonse mellomrom som er en åttende av en side til en hel side.
  3. Betalte meldinger: I motsetning til kringkastingsmedier, som må være raske, inneholder aviser og magasinannonser ofte lengre, mer involvert kopi. Intrigued lesere kan stokke med en fullsidet advertorial for å bli mer kjent med bruken og fordelene med produkter som interesserer dem.

Broadcast Media Basics

En stor forskjell med kringkastingsmedier, og en nøkkel ulempe, er at meldingen er flyktig. Når en TV- eller radioblokk går i 15, 30 eller 60 sekunder, går meldingen ut av syne og uten lyd. Annonsens suksess er basert på hvert målgruppes underbevisste oppbevaring av bildene og lydene. På grunn av denne meldingsstrukturen kjører selskaper vanligvis mange annonser over en periode for å skape en minneverdig og vedvarende innvirkning.

Selv om TV og radio hver har sine egne fordeler og ulemper, som kringkastingsmedier, deler de noen fordeler i forhold til utskrift, blant annet:

  • Multi-sensorisk appell: Selv om radio ikke har et visuelt element, kan både radio og TV tilby kontinuerlig dialog og handling og bakgrunnslyder. Disse egenskapene gjør det mulig å presentere potensielle presentasjoner med høy innflytelse som skaper emosjonelle appeller.
  • Bredvidde: Fjernsynet gir et bredt nasjonalt publikums rekkevidde, mens radioen tillater små bedrifter å komme over til et bredt lokalt marked. Evnen til å nå en stor del av en målgruppe fordeler selskaper med et mål om økt oppmerksomhet.