FMLA tidsgrenser

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Familien og medisinsk permisjon ble gjennomført i 1993. Denne loven tillater kvalifiserte medarbeider å ta jobbsikret permisjon for visse kvalifiserte familiehendelser eller medisinske forhold. Mens du tar kvalifisert permisjon for fravær under FMLA, er ansatte også forsynt med videreføring av arbeidsgivergruppenes sykeforsikringsdekning. Arbeidsdepartementet skisserer den maksimale FMLA-tidsgrensen som er tillatt for bestemte forhold.

12 uker

Støtteberettigede medarbeidere kan ta opptil 12 ukers permisjon i løpet av en 12 måneders periode for hendelser som alvorlig medisinsk tilstand, å ta vare på ektefelle, barn eller foreldre med alvorlig medisinsk tilstand eller å ta vare på nyfødte eller adopterte barn. Arbeidsdepartementet definerer en "alvorlig medisinsk tilstand" som enhver medisinsk tilstand som forhindrer en person i å utføre en eller flere viktige livsfunksjoner.

26 uker

I 2009 utgav Arbeidsdepartementet en endelig regel under FMLA som skisserte permitter for militærtjenestemedlemmer. Under endelig regel kan opptil 26 ukers permisjon tas i løpet av en 12-måneders periode for å ta vare på et militært familiemedlem. Slægtninge som er omfattet av den militære omsorgspersonen forlater retningslinjer inkluderer en ansattes ektefelle, barn, foreldre eller nærmeste familie.

Periodisk permisjon

I noen tilfeller kan en ansatt ta sin FMLA-permisjon intermittent i stedet for etterfølgende. Kvalifiserte situasjoner inkluderer en medisinsk tilstand som forhindrer en ansatt i å utføre alle de primære funksjonene til jobben sin, eller å ta vare på en kvalifisert servicemedlem med en alvorlig medisinsk tilstand. Periodisk permisjon påvirker ikke den totale mengden FMLA-tid som er tilgjengelig for den ansatte.

Hvem er kvalifisert for FMLA?

For å være kvalifisert for FMLA, må en ansatt jobbe for en dekket arbeidsgiver i minst ett år, og har jobbet minimum 1.250 timer de siste 12 månedene. En dekket arbeidsgiver, som definert av US Department of Labor, er en privat arbeidsgiver med 50 eller flere ansatte eller en statlig eller lokal arbeidsgiver.

Anbefalt