Hvordan gi Pep-snakk

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvis du føler at laget ditt mangler energi eller ikke føler seg motivert om arbeid, kan en pep-snakk øke moralen og styre medarbeiderne i riktig retning. Gjort effektivt, en pep-snakk kan løfte opp og oppfordre ansatte til å gjøre sitt beste på jobben. Du ønsker imidlertid ikke å ramle på et emne som ikke er relatert til arbeid eller snakke om noe som gjør deg mer fjern fra teamet ditt.

Lov ditt team

Når du forbereder en pep-snakk, fokuserer du på hvordan du kan motivere laget ditt. Lov ansatte og anerkjenn ansatte som jobber hardt for din bedrift. Nevn hvordan en ansatt ble toppselger for din bedrift eller overskredet mål på kontoret. Når du roser ansatte foran sine kolleger, får det dem til å føle seg verdsatt. Under pep-snakk, distribuere priser til disse medarbeiderne for å vise hvor mye de blir verdsatt.

Bruk visuelle hjelpemidler

Enten du viser en inderlig video eller legger til et morsomt ord i presentasjonen, kan visuelle hjelpemidler øke din taleprat og hjelpe folk til å føle seg motivert om sitt arbeid. Du vil kanskje vise en video som viser hvordan ansatte gikk utover deres arbeidsoppgaver for å hjelpe en kunde eller klient. Under presentasjonen din, bruk inspirerende sitater om karriere og liv som kan motivere laget ditt. Ta med disse ordene på en utdeling, slik at medarbeiderne kan lese det under stressende tider på jobben.

Sette mål

Lag mål for teamet ditt og del det med dem i løpet av pep-snakk. Enten det er et kortsiktig, lag-orientert mål eller et personlig mål for hvert lagmedlem, bør du snakke om hvordan man får maksimale resultater på jobben. La teamet ditt vite at du forventer at de skal oppnå disse målene.

Gi retning

Målene i seg selv er ikke hele svaret - gi ressurser eller veiledning som er nødvendig for å hjelpe laget ditt til å gå videre for å oppnå alle målene. Å gi dine medarbeidere en veikart for å lykkes øker deres optimisme at de vil slå marken. Gi detaljer om eventuelle belønninger som er tilgjengelige for teamet ditt når disse målene, som fester eller bonuser.