Hvordan starte en bue Slips og Slips Business

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Slips anses å være det eneste elementet i en manns garderobe som raskt kan gå til grunne - fra flekker, hudoljer, blekk eller slitasje, ettersom slitestoffet gnider mot en drakt, et skrivebord eller et setebelte under virksomheten. Mens det er mindre etterspørsel etter bånd i dagens kledd samfunn, bærer menn fremdeles bøylebånd og slips til mer formelle anledninger. Hvis du vurderer å åpne en slips og slips, er det noen ting du bør vurdere når du starter din venture.

Kontroller om du har et markedsførbart produkt før du investerer tid og penger til å begynne med en slips og slips. Mens bånd har eksistert siden 1600-årene, er de ikke lenger et nødvendig krav til forretningsklærkode i mange bedrifter. Se på området der du skal drive virksomheten; er du i en liten by eller storby med høy trafikk? Vil du ha en butikk eller en Internett-bedrift? Hvis et butikkfront, er leieavtaler rimelig eller dyrt i ditt område? Vil du selge spesialbånd, eller de med vanlige design?

Skriv en forretningsplan for en slips og slips. På papir, forklare selskapets formål, hva som skal selges og hvorfor, og hvilken type kunde du ønsker å nå; samt hvordan virksomheten skal forvaltes, finansieres og markedsføres. Hensikten med en forretningsplan er ikke bare å gi bærebinder og slips forretningsmessig klarhet, men å lokke en investor til å finansiere planen.

Bestem forretningsstrukturen som enten eneeier Limited Liability Corporation, eller LLC (hvis mer enn en partner); eller et selskap. Velg et navn og arkiver de riktige papirene med statssekretæren, sammen med de nødvendige avgiftene for å legalisere forretningsstrukturen i din slips og slips.

Få finansiering for slips og slipsvirksomhet, slik at du får kapital før du gjør noen økonomiske forpliktelser. Du må vise banken eller investoren forretningsplanen som tidligere ble utarbeidet, og tydelig forklare hvordan du vil møte økonomiske forpliktelser, samt markedsføre buebånd og slips. Fullfør de nødvendige lånepapirene, og vær forberedt på å gi dokumenter som flere års verdi av selvangivelser, lønnsstubber for din nåværende jobb, og bevis på besparelser og eiendeler.

Velg et forretningssted, hvis du vil ha en butikk for din slips og slips. Kjør til ulike forretningsområder og inspiser butikker, sammenlign leiepriser og snakk med de nærliggende bedriftene for å få en ide om både fot- og biltrafikk fra de ulike stedene før du signerer en leieavtale.

Registrer deg for et føderalt skatteidentifikasjonsnummer, og å betale statlige og lokale skatter. Ta kontakt med statens skatteavdeling for å spørre om hvilke skjemaer som skal fylles ut, og bekreft tidsrammen der dette må gjøres for ikke å pådra seg avgifter eller straffer. Hvis du ikke jobber med en regnskapsfører, spør om skatteavdelingen har publikasjoner som kan sendes til deg på småbedrifter skatt for selvopplæring.

Fullfør en forespørsel om eventuelle lokale forretningstillatelser som kreves for å åpne slipset og slipset. Det lokale handelskammeret kan svare på spørsmål om tillatelsene og eventuelle lovgivningslover, noe som kan være viktig hvis du setter opp virksomheten ut av hjemmet ditt.

Kunngjør en stor åpningsdato for slips og slips. Skriv en pressemelding og send den til lokale aviser, samt radio- og fjernsynsstasjoner. Fordel flyger i befolket forretningsområder. Send brev til potensielle kunder (familie, venner eller naboer) for å gi dem beskjed når virksomheten skal åpnes. Ta ut annonser i avisen, og bruk gratis nettsteder som Craigslist.com, eller lokalsamfunnswebsteder, for å annonsere den store åpningen.

Tips

  • Hvis mulig, hold en butikslease til 1 år, ikke mer enn 2, for slips og slips. Dette gir deg tid til å etablere virksomheten, men knytter ikke penger i årevis for å ære en kontrakt dersom butikken ikke gjør det.

Advarsel

Pass på at du ikke dupliserer en tjeneste som allerede er tilgjengelig i ditt område, for å unngå mulig feil.