Unntatt vs. Ikke-frie regnskapsroller

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Enten i gigantiske selskaper eller små bedrifter spiller regnskapsførere en nøkkelrolle i å ta vare på økonomiske forhold. De tar seg av de økonomiske regnskapene, betalingen av skatt og utarbeidelse av finansielle rapporter. I henhold til Fair Labor Standards Acts (FLSA) er de fleste arbeidsplasser ikke fritatt for regler om overtidslønn, og dette inkluderer de fleste regnskapsarbeid.

Regnskapsjobber

Offentlige regnskapsførere utfører en rekke regnskapstjenester, for eksempel kontostyringstjenester for kunder og bokføring og økonomisk analyse for offentlige etater, enkeltpersoner, ideelle organisasjoner, private bedrifter og offentlige firmaer. Noen offentlige revisorer, som er sertifiserte offentlige revisorer (CPA), spesialiserer seg på ekstern revisjon. Ledelseskonsulenter registrerer og analyserer økonomiske data for en bedrift eller et byrå. Mange CPAer kan også bli finansdirektører (finansdirektør) for private virksomheter. Regjeringsrevisorer utfører regnskapsoppgaver for offentlige etater eller private virksomheter i henhold til statlige forskrifter. De kan også jobbe for IRS, bistå i budsjettering og forvaltning av statlige eiendeler. Internrevisorer kontrollerer selskapets finansielle operasjoner for dårlig forvaltning.

Unntatt regnskapsjobber

Et av kravene som bestemmer om en regnskapsfører anses som fritatt eller ikke-fritatt, er om han har statlig sertifisering og lisensavtale. I henhold til Fair Labor Standards Act skal revisorer som de som tilbyr tjenester knyttet til lov, medisin, tannlegen, apotek, optometri, arkitektur, ingeniørarbeid, undervisning eller engasjert i et lært eller kunstnerisk yrke, være behørig sertifisert og lisensiert av staten for å øve. Av denne grunn er de fritatt. De har ikke rett til å bli betalt overtid dersom de jobber i mer enn åtte timer om dagen.

Ikke-fritatte regnskapsjobber

Regnskapsarbeid er vanligvis fritatt på grunn av at regnskapsarbeider vanligvis har alle egenskapene til en fritatt jobb. Regnskapsarbeid kan imidlertid også være unntatt, avhengig av omstendighetene og selskapets policy. For eksempel ansetter Arlington Classics Academy regnskapsførere som har lønnsstatus for ikke-fritatt. Regnskapsarbeid som involverer en kontrakt og et forhold mellom arbeidsgiver og arbeidstaker er ikke-fritatt. En person som jobber for et bestemt firma som regnskapsfører, som har spesifikke arbeidstimer hver uke og som mottar samme hastighet per time han arbeider, har ikke-fritatt status.

Fritatt mot ikke-fritatte jobber

Fritatt og ikke-fritatt jobb har begge sine fordeler og ulemper. Noen ansatte foretrekker ikke-fritatt jobb for den ekstra hjemmehjemmet når overtid er påkrevd. Andre foretrekker fritatte jobber, slik at de kan jobbe uten press. Regnskapsførere jobber for det meste i fritatte stillinger. Aspirante regnskapsførere må ta hensyn til dette når de velger karriereveier.