Hvordan søke om en frivillig jobb

Anonim

Søk etter den frivillige jobben som passer for deg etter litt forskning og med et godt skrevet CV i hånden. Frivillige jobber er tilgjengelige på en rekke felt for å hjelpe veldedige organisasjoner lokalt og globalt. Frivillig arbeid kan føle seg veldig givende selv om de fleste frivillige jobber ikke har noen lønn eller fordeler. Søkere til frivillig arbeid blir ofte valgt ut fra tidligere erfaring, utdanning og ferdigheter som vil være nyttige i frivillig stilling.

Bestem hvordan du vil gjøre en forskjell ved frivillig arbeidstid for å gjøre en organisasjon eller gruppe. Vurder dine hobbyer og interesser for å finne en jobb i ditt område eller rundt om i verden hvor du kan hjelpe. Frivillige jobber er ofte tilgjengelige i coaching og eldreomsorg eller hos matbanker, butikkbutikker og andre veldedige organisasjoner.

Gjennomgå arbeidet ditt og frivillig CV for å finne ut hvilke styrker og erfaringer du har som du kan søke på frivillig sektor du har valgt. Reformat CV-en til gruppe og markere relevant utdanning og erfaring for ditt valgte felt.

Lag en detaljert tidsplan som fullt ut skisserer tilgjengeligheten for frivillig arbeid. Vær så fleksibel som mulig. Søkere som ikke er tilgjengelige under frivillige skift som må fylles, sendes ofte over.

Besøk frivilligstedet personlig ved en kopi av CV-en din eller gå til deres hjemmeside for å fylle ut et elektronisk søknad og sende en kopi av CV-en din. Store veldedige organisasjoner konsoliderer ofte den nye frivillige ansettelsesprosessen til et sentralt kontor for å spare frivillige timer.

Snakk eller korresponder direkte med lederen med ansvar for å ansette nye frivillige. Overfør din lidenskap for frivillig arbeid til dem og gjør det klart hvorfor du er kvalifisert. Du kan ikke anta at ansattssjef har lest ditt CV eller sett på nettet.

Fyll ut alt annet papirarbeid som blir bedt om å fullføre søknadsprosessen og sett inn en avtale for intervju. Noen frivillige grupper krever bakgrunnskontroller og undersøkelser av stoffet som skal vurderes.

Anbefalt