Den gjennomsnittlige kostnaden for lokal annonsering

Innholdsfortegnelse:

Anonim

De fleste bedrifter må annonsere for å la folk få vite at de er i virksomhet. Det er mange måter å annonsere på, og hver bør undersøkes for å se hvilke som er mest effektive for en bestemt bedrift. De viktigste utsalgssteder som er tilgjengelige for en bedrift som annonserer lokalt, inkluderer aviser, radio og lokale fjernsyns- og kabelstasjoner.

Skrive ut

Lokal avisannonsering er ofte svært effektiv. Ukentlig tabloid fellesskap aviser har vanligvis rimelige annonseringspriser og målrettede innbyggere og besøkende i et lokalisert område. Klassifisert annonsering er rimeligst, og tekstannonser kan belastes enten av ordet eller av linjen eller plassen de tar opp. Hvis belastet av linjen, bruk forkortelser for å holde kostnadene til et minimum. Forvente å betale ca 10 til 20 cent per ord for klassifisert annonsering. Visningsannonser belastes avisens kolonnebredde og annonsens høyde i inches. Kolonnebredde varierer fra publisering til publisering, som kan være mellom omtrent 1-1 / 2 tommer til 3 tommer. Annonsepriser belastes av "kolonne tommer", det vil si 1 kolonne bred med 1 tommers høyde. Priser kan variere fra $ 8 til $ 15 per kolonne tommer for en ukentlig tabloid avis. Kostnaden for en annonse som er 2 kolonner bred med 2 tommer høy, typisk om størrelsen på et standard visittkort, beregnes ved å multiplisere kostnaden for en kolonne tommer med 2 for bredden og deretter igjen med 2 for høyden. Ved $ 10 per kolonne tommer, vil denne annonsen kjøre $ 40. Rabatter tilbys for flere løp.

Radio

Mange mennesker lytter til radiostasjoner i bilen og på jobben, og har en favoritt lokalstasjon som de er lojale lyttere til. Budsjettering $ 500 til $ 1000 for lokalradioannonsering kan vanligvis kjøpe mye lufttid i løpet av en eller to måneder. Annonser selges etter tid, vanligvis i 30- eller 60-sekunders flekker, og prisen bestemmes av kostnadene per tusen av lytterne. Radio priser kan være svært rimelig, så lite som $ 1,99 per tusen eller enda mindre. Med radio kan du også målrette dine lyttere, nå bestemte målgrupper som kvinner, sportsentusiaster, tenåringer eller de som er interessert i religiøse meldinger.

Fjernsyn

Med advent av kabel-TV i mange boliger kan bedrifter dra nytte av både kringkasting og lokal kabel-tv-reklame. Som med radio, er annonseprisene vanligvis basert på "cost per thousand" av seere og på lengden av tiden for stedet. En 30-sekunders plass i et mellomstortmarked koster vanligvis ca $ 5 per tusen seere. Både radio og fjernsyn har ofte høyere priser for annonser som går på dagtid og lavere priser for "over natten" tidsluker.

Andre muligheter

Det er dusinvis av måter å annonsere virksomheten din lokalt. Telefonbokens gule sider er dyre, og en årlig engasjement er nødvendig, men de kan være effektive for bestemte typer virksomheter og tjenester. Kirkens bulletiner, skoleårsbøker og lokale handelskataloger er billige måter å ikke bare markedsføre virksomheten din, men for å vise din støtte fra organisasjonen. Billboard annonsering varierer fra rundt $ 700 til $ 2500 i måneden, men tilbyr 24 timer i døgnet, syv dager i uken synlighet til annonsen din. Hvis du har et nettsted, kan Internett også brukes til å markedsføre virksomheten din. For å få en betydelig respons lokalt må du bruke andre former for lokal reklame som aviser, radio og TV for å lokke folk til å besøke det på nettet.

Anbefalt