Slik endrer du huseiereforeningen

Anonim

De av oss som har bodd sammen med samfunnsforeninger, enten de er for eneboliger eller condominiums, vet at det er tider når det er behov for endring. Husk at folkene du har å gjøre med er dine venner og naboer, det er en rekke ting du kan prøve før du går til en av ytringene ved å flytte eller arkivere et søksmål.

De fleste foreninger krever at en viss prosentandel av styret stemmer for å endre en regel og en viss prosentandel av medlemskapet for å stemme om å endre vedtekter. Den enkleste måten å endre regler eller vedtekter i en samfunnsforening er å løpe for valg til styret. Hvis du kjører til styret, er det ikke en mulighet for deg, bli kjent med dine naboer, overbevise dem om behovet for endring og starte en "grøntrods" -bevegelse, inkludert petisjoner og oppmøte på alle styrets møter.

Ifølge Findlaw er det over 150.000 samfunnsforeninger i USA. Over 40 millioner av oss bor i en enkelt familie eller condominium samfunn. Fellesskapssammenslutninger er etablert til felles fordel for alle beboere, og eventuelle endringer i vedtektene eller andre dokumenter som kontrollerer operasjoner må gjelde for alle innbyggere likt. Bli kjent med foreningens vedtekter, pakter og regler. Det vil være deler i dine vedtekter eller pakter som beskriver hvilke trinn som må følges for å endre regler eller selve kontrolldokumentet.

Ofte er deklarasjoner av pakter og restriksjoner arkivert av utviklere skrevet til fordel og beskyttelse av utvikleren mer enn innbyggerne. For å endre disse paktene, sjekk for en del i dem, oppføring av en tidsplan for overgang av kontroll av styret fra utvikler til innbyggere. Disse overgangene er ofte gradvis og knyttet til salg av enheter eller eiendommer i et fellesskap. Kampanje og løp for en stilling på dette brettet så snart som mulig. Førstegrupper bestemmer ofte den langsiktige suksessen til et fellesskap ved de reglene de vedtar. Tidlige styremedlemmer har ofte større innflytelse med utviklere når de foreslår endringer ved å vise fordelene til utvikleren når det gjelder å gjøre samfunnet mer markedsførbart.

Eksisterende vedtekter og kompakter må oppdateres fra tid til annen for å holde tritt med samfunnets behov og gjeldende lov. Som samfunn aldre, endres vedlikeholdsbehovet, og befolkningen er i alderen. Hvis du er styremedlem i en eldre fellesskapssammenslutning, vil du kanskje appellere til dine eldre medlemmer om å delta i oppmuntrende regler og programmering som passer bedre til deres behov. Hvis du foreslår endringer i vedlikehold, vær sikker på at du har noen ekspertuttalelse som referanse.

De vanligste problemene i samfunnsforeninger er dårlig eller svakt skrevet regler og styringsproblemer. Husk at regler må være rimelige og må gjelde for alle i samfunnet likt; situasjoner, atferd og handlinger bør staves forsiktig ut i forhold til deres målbare effekter. Før du skifter forvaltningsfirmaer, forsøk alltid mekling og unngå å bytte selskaper i midten av kontrakten.