Regler for ideelle organisasjoner

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Alle ideelle organisasjoner har en oppgaveoversikt som de jobber for å oppfylle. Mål for ideelle organisasjoner er først og fremst kunst, utdanning, kultur, samfunn, advocacy og sosial natur. Når en ideell organisasjon er opprettet, er det visse lover og regler som dikterer hvordan det skal fungere. En av de primære reglene som en ideell må overholde er at organisasjonen ikke distribuerer fortjeneste til eiere.

dannelse

Nonprofits må opprette vedtaegter for å etablere organisasjonens operative dagsorden som angitt av disse reglene. Å danne en ideell organisasjon er som å skape et vanlig selskap i mange henseender. En av de mest bemerkelsesverdige forskjellene er at ideelle organisasjoner må søke om skattefritak med Internal Revenue Service og staten. Som en del av denne skattefritaksstatusen står det i 501 (c) (3) at ingen del av organisasjonens inntekt kan være til nytte for noen. Organisasjonen må også ha et begrenset ansvar som beskytter ledere, offiserer og medlemmer fra personlig ansvar for selskapets gjeld og andre forpliktelser. Andre ting som en ideell må gjøre før den begynner å operere, er å utnevne styremedlemmer, velge et firmanavn, holde styremøte og få lisenser og tillatelser for innlemmelse.

innlemmelse

Nonprofitorganisasjonen må ha vedtektene som hoveddokument for sin virksomhet. Disse artiklene inneholder de grunnleggende strukturelle opplysninger om ideen. Informasjon om registrerte agenter, registrert adresse og bedriftsstruktur er også inkludert i disse dokumentene. En klausul for å tildele sine eiendeler til en annen ideelle organisasjon (dersom organisasjonen opphører) og skattefritaksstatus er inkludert i inkorporeringsdokumenter.

vedtekter

En ideell forordninger tjener formålet med å vise hvordan ideen fungerer. De anses å være organisasjonens nest viktigste sett med dokumenter. De skisserer reglene og prosedyrene for å velge styremedlemmer, holde møter og ansettelsesoffiserer. Vedtektene har også regler som er i samsvar med statlige lover for eierstyring og selskapsledelse. Nonprofits kan skape andre typer regler så lenge de ikke bryter med statlig lov om denne saken. Som en tommelfingerregel må mange ideelle organisasjoner gjøre deres vedtekter i samsvar med statlige lover for å sikre at de beholder sin skattefrie status.

operasjoner

Nonprofits kan operere i visse kapasiteter, bare en som en vanlig for-profit selskap. De kan ha bankkontoer og eie mange typer produktive eiendeler. Inntekter fra salg, donasjoner, tilskudd og innkjøp er tillatelige aktiviteter som kan være til fordel for ideelle organisasjoner. De kan generere og beholde passive investeringer, inngå kontrakter og til og med ansette ansatte for deres virksomhet. Nonprofits har lov til å drive forretningsaktiviteter som ikke truer sin skattefrie status med Internal Revenue Service.

betraktninger

Reglene for ideelle organisasjoner er satt på plass slik at ideelle organisasjonen kan utføre sin oppgavemelding til samfunnet over å oppnå en fortjeneste.Ved å holde denne regelen i tankene, kan mange organisasjoner som ønsker å operere på denne måten fokusere spesielt på det primære formål for å starte nonprofit. Andre fordeler for ideelle organisasjoner inkluderer unntak fra fylkeskommuner og personskade, rimelige annonseringsrater og offentliggjøring av gratis media. Kontakt National Council of Nonprofits og Internal Revenue Service i ditt område for å finne ut mer informasjon om å starte en ideell organisasjon.