Formålet med en forespørsel om forslag

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En forespørsel om forslag er en oppfordring fra en bedrift til en leverandør eller leverandør som ber om en foreslått løsning for å hjelpe virksomheten til å fullføre et prosjekt. Forslaget dekker generelt komponentene i løsningen og kostnadene.

Generelle mål og informasjon

Generelle mål og nyttig informasjon om prosjektet ditt er utgangspunkt for en forespørsel om forslag eller RFP. Du må formidle din hensikt og viktige aspekter av prosjektplanen din slik at leverandørene forstår hvordan de skal skreddersy sine svar.

Prosjektdetaljer

Detaljeringsdelen av RFP bryter ned bestemte oppgaver som må fylles ut og en tidslinje for leveranser som kreves av leverandøren. Du vil også adressere noen spesifikasjoner relatert til arbeidsforhold, utviklingsprosesser og andre faktorer som leverandøren må svare på i løsningen.

Budsjett og ressurser

Leverandører må vite hvilke midler og ressurser du har tilgjengelig når de forbereder en løsning. Sammen med en total kostnad for prosjektet, kan du gi dem en sammenbrudd for komponentene i prosjektet og en oversikt over andre tilgjengelige ressurser til din disposisjon.

Utvalgs- og evalueringskriterier

Send kriteriene dine for å velge den foretrukne leverandøren etter at du har mottatt alle forespørsler om forslag. Identifiser også for leverandører hvordan du vil bestemme suksess etter at prosjektet er fullført, slik at de forstår fullt ut hva som forventes.

Leverandørkreativitet

Om ønskelig, ta med en del av forespørselen om forslag som ber om prosjektrelaterte ideer fra leverandørene. Oppmuntre kreativitet i denne delen; anbefalinger kan adressere prosjektdesign, utførelse eller bruk.