Fundraising Campaign Ideas

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Det er ingen bedre måte å skaffe penger enn å bruke grunnleggende innsamlingsmetoder. Fundraising gir deg muligheten til å få meldingen din ut til givere, bygger relasjoner med disse giverne og leverer pengene du trenger for å fortsette å bygge din virksomhet for fremtiden.

Direkte postkampanjer

Du kan tro at sending av e-post er en tapt sak, men det er det ikke. De fleste organisasjoner som sender direktemeldinger, får minst nok penger til å dekke kostnadene ved mailing, og så noen. For givere som har gitt i fortiden, er direktemeldingen enda mer vellykket. Hvis du velger å sende en direktemelding, må du sørge for at du holder meldingen tydelig og enkel. Hold brevet ditt kort, men søtt. Send ett stykke papir som inneholder en avrivningsform nederst på siden med en returkuvert. Gi skjemaet en kode som identifiserer postadressen. Ved å bruke en kode, vil du kunne fortelle hvilke bokstaver som er mer vellykkede enn andre.

Personlig kontakt

Vurder å hoste en hendelse, kanskje en vinsmaking og ost. Mange leverandører vil til og med donere alle de elementene du trenger for arrangementet ditt for skattemessig avskrivning. Invitere givere som støtter din sak, og be dem om å delta og ta med venner som kan vurdere å støtte din innsats. Sørg for at alle dine beste medarbeidermedlemmer med kommunikasjonsferdigheter er på hendelsen for å få tillit med giverne. Gi en kort, men direkte appell til publikum. Pass på at talen din inneholder hvordan du bruker pengene de donerer, slik at de føler seg tvunget til å gi. Få noen på din stab til å samle navn, adresser og telefonnummer til deltakerne, slik at du kan følge opp med hver enkelt person. La donorene dine vite at du tar donasjoner og hvor de kan gå for å gi sin donasjon før de forlater.

telemarketing

Avhengig av målgruppenes alder å donere, kan telemarketing være en svært vellykket måte å få donasjoner på. Telemarketing for innsamling av penger er ikke like aggressiv som appeller fra telefon- eller tv-selskaper. Sørg for at telemarketers er vennlige, ikke aggressive, og utstyrt med et skript som klart kommuniserer oppdraget ditt. Hvis du er en mindre organisasjon, bør du vurdere å ha medarbeiderne dine anrop. Hvis du er en stor organisasjon, finnes det flere telemarketingbedrifter, som Comnet eller Calls Without Walls, som kan hjelpe deg med innsamlingen.

database

Uansett hvilken metode du bestemmer deg for å bruke til innsamling, er det svært viktig at du har en database som holder alle dine eksisterende donornavn. Denne databasen skal også kunne lagre kontaktene du har med hver giver, og inneholder oppdatert kontaktinformasjon. Hvis en giver bestemmer han ikke kan gi deg noen penger for øyeblikket, betyr det ikke at han aldri vil gi deg penger. Pass på at du beholder navnene i din database over givere som gir deg penger og de som ikke for tiden, men kanskje i fremtiden.