Er eiendomsskatt en fast kostnad?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Bedrifter som produserer varer har ofte omfattende ledelsesmessige regnskapsprosesser. Formålet med ledelsesregnskap er å beregne variable, faste og produksjonskostnader og deretter tildele kostnadene til produserte produkter. Definere kostnader er et viktig skritt i ledelsesregnskap. Eiendomsskatt er bare en felles kostnad i produksjonsbedrifter.

Definisjon

Eiendomsskatt representerer en fast kostnad for bedrifter. Skattene forblir vanligvis de samme og endres bare dersom tilknyttet eiendom eller anlegg øker i verdi. I de fleste tilfeller vil eiendomsskatten imidlertid forbli den samme hvert år. Fastprisklassifiseringen endres ikke fordi eiendomsskatt ikke endres ut fra produksjonsutgangen.

Klassifisering

Revisorer plasserer eiendomsskatt tall i selskapets produksjon overhead konto. De bruker denne klassifiseringen fordi mange produkter kan gå gjennom selskapets produksjonsprosess, og regnskapsførere kan ikke tildele eiendomsskatt til en type batch av produserte varer. Regnskapsførere vil tildele produksjonskostnader til alle varer som produseres i en viss periode.

Eksempel

Bedrifter betaler vanligvis eiendomsskatt en gang i året. Dette vil resultere i en forskuddsbetalt kostnad som selskapet ikke kan gjenkjenne når det betales. Regnskapsførere kan debitere en forskuddsbetalt skattekontor i kontanter ved betaling av eiendomsskatt. Hver måned vil regnskapsførere gjenkjenne en del av skattene ved hjelp av en annen oppføring. Denne oppføringen debiterer produksjonskostnader og kreditter forutbetalt skatt, og flytter nåværende periodes eiendomsskattbeløp til kostnadsfordelingsprosessen.

betraktninger

Kun eiendomsskatt knyttet til selskapets produksjonsanlegg har inkludering i produksjonskostnader. Eiendomsskatt for kontorbygg eller salgskontorer er en periodekostnad. Regnskapsførere registrerer kostnader i resultatregnskapet der de forekommer. Bedrifter kan bruke forhåndsbetalt skattekonto og månedlige innregningsoppføringer som tidligere er diskutert for å legge inn disse elementene i selskapets hovedbok.