Hvordan du betaler et kommersielt rengjøringsbud

Anonim

Ved prising av et kommersielt rengjøringsbud, må enkelte aspekter av jobben regnes ut i ligningen. Størrelsen på bygningen, de nødvendige rengjøringsoppgavene og om virksomheten vil levere rengjøringsmateriell og utstyr all faktor i budet. Enten du søker rengjøringsbud for din egen forretningsvirksomhet, eller finne ut hvordan du kan bytte bud for rengjøring av jobb, bruk sammenligningsretningslinjer for å finne ut de beste budene i ditt område.

Faktor i kostnader for forsyninger og utstyr. Rengjøring forsyninger som vaskemidler eller såper, og utstyr som feiemaskiner og håndsuger, er alle faktorer i prissammenstillingen. Siden mops, pails og brushes normalt er et engangs kjøp, betyr de ikke så mye som rengjøringsmidler som stadig trenger etterfylling. Hvis selskapet leverer utstyret og rengjøringsprodukter, kan du prisen din jobb betydelig lavere.

Vurder størrelsen på jobben og mengden arbeid som kreves. Rengjøring av et lite lege kontor vil koste lavere enn et anlegg med flere kontorer eller en liten fabrikk. Finn ut kvadratfotene av områdene som trenger rengjøring og antall toaletter. Jo større kvadratfotene og jo flere toaletter og vasker som krever rengjøring, jo lengre jobben vil ta.

Se på de økonomiske forholdene i ditt område. Hvis økonomien har gått ned, må du kanskje koste jobben din konservativt, men ikke gå så lav at du ikke kan presse ut en fortjeneste.

Se på rubrikkannonser i ditt område i avisen eller på Craigslist.com for å se hvilke priser andre tar på for rengjøring av jobber. Ved å sammenligne priser med andre rengjøringsentreprenører kan du finne ut hvordan du kan prise dine egne tilbud for å forbli konkurransedyktig.