Slik utvikler du en ansattplanleggingsmal

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Ansatte trenger å vite når de er planlagt til jobb, og å lage en ansatt tidsplanmal kan gjøre oppgaven med å legge ut og oppdatere tidsplaner enkelt. Bare å ha en mal vil spare tid og la deg fokusere på mer presserende lederoppgaver. Du kan utvikle en tidsplan for ansattes tidsplan for forretningsstedet ditt med enkle regneark ferdigheter.

Åpne et nytt dokument i valgfri regnearkprogramvare.

Opprett et overskrift på tidsplanen. Overskriften skal inneholde en tittel for de ansatte, avdelingen hvor de ansatte jobber, og dag og dato for arbeidsugen. Bruk fet skrift eller en litt større type størrelse for enkel lesbarhet.

Sett opp et bord for den første dagen i arbeidsugen. Bruk kolonnene over toppen av bordet for timer på arbeidsdagen, og betegn radene ned til venstre for en liste over navn på ansatte som vil jobbe på den oppgitte dagen. Du kan bruke et hvilket som helst tidspunkt for en bestemt arbeidsdag, dvs. timer, halvtime eller 15 minutters intervaller.

Legg til en kolonne på slutten for å vise de totale timene hver ansatt er planlagt arbeid for den oppgitte dagen. Dette vil hjelpe medarbeiderne lett å se hvor mange timer de trenger å planlegge. Du kan inkludere en formel i raden, slik at timene automatisk summeres i denne kolonnen.

Opprett tabeller for de andre dagene i arbeidsugen. Du kan oppnå dette raskt ved å kopiere den første tabellen og endre arbeidsdagsbeskrivelsen.

Legg til en legende i bunnen av din ansattes tidsplanmal for å utpeke personalfunksjoner hvis dine ansatte dekker ulike arbeidsoppgaver i forskjellige skift. For eksempel kan en restaurantleder bruke en P for prep-cook, L for line cook, W for ventetiden, H for vertinne eller D for leveringsdriver.

Ta med betegnelsene for hver ansattes funksjon i hver time på arbeidsdagen som kreves av den ansatte.

Tips

  • Bruk liggende sidelayout for enkel utskrift. Lag tidsplanen enkel og lett å følge.