Hvordan etablere retningslinjer og prosedyrer

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Bedriftens retningslinjer og prosedyrer er reglene du legger ned for den daglige driften av selskapet. Politikk og prosedyrer er basert på det som er best for selskapet og ansatte, samt de rettslige retningslinjene fra føderale, lokale og statlige myndigheter. Retningslinjer og prosedyrer er dynamiske når de forsøker å følge med endrede lover og et skiftende arbeidsmiljø. Et sterkt politikk og prosedyreprogram er viktig for å etablere selskapets regler.

Planlegg et månedlig møte med alle ledere for å diskutere endringer og oppdateringer til retningslinjene og prosedyrene. Ikke stol på ledere alene for å overføre policyendringer til ansatte. Informer ansatte om retningslinjer og prosedyrer endres med sirkulerte notater og informasjon tilgjengelig på selskapets nettside.

Integrere politikk og prosedyrer trening i den nye ansattes orienteringsklasser. Pass på at alle nye ansatte forstår selskapets retningslinjer og prosedyrer, og at alle har en kopi av den ansattehåndboken med retningslinjer og prosedyrer ved deres skrivebord. Alle ansatte skal signere en erklæring om at de har lest og forstått håndboken, og dette dokumentet skal oppbevares i ansattes fil.

Oppgi en person per avdeling for å være ansvarlig for å bistå medarbeiderne med politiske spørsmål. Disse avdelingspolitikk og -prosedyrer representanter bør gis en separat månedlig opplæring om eventuelle kommende endringer.

Sirkulere kopier av retningslinjer og prosedyrer forandrer hver ansatt i begynnelsen av hver måned. La medarbeiderne vite at de skal erstatte de gamle medarbeiderhåndbøkens sider med de nye, og deretter studere policyendringene slik at de forstår dem.

Forfølge alle retningslinjer og prosedyrer hver dag med hver ansatt. Ansatte lærer å følge selskapets retningslinjer når de blir tvunget til å holde seg til dem regelmessig. Motstå fristelsen til å ignorere små brudd som denne oppførselen forvirrer bare ansatte og inviterer alle ansatte til å "bøye reglene".

Tips

  • Få menneskelige ressurser til å utvikle en "åpen dør" -policy på spørsmål om politikk og prosedyrer. Oppfordre medarbeiderne til å stille spørsmål når de ikke forstår noe, og ha ekstra kopier av oppdaterte retningslinjer tilgjengelig på HR-kontoret også.