Hvordan lage et RFP Addendum

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En forespørsel om forslag, eller RFP, er en måte for bedrifter og organisasjoner å søke budforslag fra leverandører og leverandører for bestemte produkter eller tjenester. Noen ganger vil en RFP som er utstedt, kreve avklaring eller må oppdateres eller endres. Dette gjøres ved å lage et tillegg til RFP og distribuere det til partene som mottok det opprinnelige forslaget.

For å endre detaljer

Hvis du trenger å endre noen nøkkelelementer i en RFP som allerede er utstedt, være så spesifikke som mulig, og noter dokumentet, prosjektet, endringen og hvor endringene kan bli funnet. For eksempel, "I RFP 1001, utstedt 5. januar 2015, på" Utløpsdato ", vær oppmerksom på at innleveringsdatoen for bud er endret fra 1. mars 2015 til 1. april 2015."

Å adressere spørsmål

Hvis du får en rekke potensielle RFP-respondenter som ringer til å be om avklaring på en bestemt detalj, kan du anta at andre spør det samme spørsmålet. Klargjøringsadditivet bør inneholde samme informasjon som et hvilket som helst annet RFP-tillegg, men det bør understreke at oppdateringen bare skal gi avklaring, for ikke å endre det opprinnelige RFP-innholdet. Få advokaten din til å gjennomgå dokumentet ditt før distribusjonen.

Anbefalt