Slik dekorerer du en butikkskjerm

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Store skjermer er en viktig del av merchandising kommersielle produkter. Når en skjerm er godt utformet, tiltrekker den kunder og kan øke salget. Enten det er et matmarked, en klærbutikk eller en bokhandel, er det verdt å investere penger og tid til å skape butikkdisplayer for å vise dine produkter. Enten du er dekorere et butikkvindu eller et display i butikken din, kan du designe en ideell skjerm med noen retningslinjer og litt kunstnerisk skikkelse.

Elementer du trenger

  • Detaljhandel viser

  • Etiketter (valgfritt)

  • Brett eller dekorative stoffer (valgfritt)

Dekorere butikkdisplayer

Velg varene du ønsker å vise i butikkskjermen. Hvis du dekorerer et vindu på butikkvinduet, velger du de mest slående og tiltalende produktene for å tegne hos kunder. Elementer med lyse farger eller med pene, symmetriske mønstre er best. Du kan også vise elementer som har vist seg å være bestselgere i butikken din eller i din bransje. For eksempel kan du ha New York Times bestselgende bøker i en bokhandel eller din bestselgende candies i konfektbutikken din. Dra fordel av sesonger og helligdager ved å sette opp spesielle skjermer som viser produkter til å appellere til kundene dine for den spesielle sesongen eller ferien.

Kjøp de riktige butikkdisplaymøbelene for varene dine hvis du ikke allerede eier den. For eksempel for smykker og små gaver, fungerer smykker display tilfeller best, og for bøker og gratulasjonskort, er boksene mest passende. Skjermer bør samordne med stilen på varene dine eller butikken. For eksempel, velg hyller i mørkede skogen hvis butikken din har mørke tregulv, eller vis vintage smykker i antikke smykker. Du kan finne butikkarmaturer og skjermer online.

Fyll opp butikkene med produktene dine, ordne dem pent og på en måte som er kunstnerisk tiltalende. Stack lignende gjenstander i ordnede pyramider eller ordne dem i symmetriske mønstre. Shopdisplays.net anbefaler "fargerike kombinasjoner og kontraster, enkle klare linjer, alt veldig kompulsivt organisert, ryddig og ryddig." Du kan legge dekorative detaljer, for eksempel stoffer eller fargerike skuffer for å hvile på produktene dine, men det er best å holde oppmerksomheten på dine varer.

Etikett elementer med navn og priser, spesielt for mat. Bruk attraktive etiketter og en skriftstørrelse som er lett å lese. Merk unike gjenstander som smykker, bøker og klær individuelt. I tilfeller der det finnes flere gjenstander av en bestemt type, for eksempel i bakerier eller godterier, oppgi en etikett for hver type gjenstand.

Tips

  • Du kan dekorere butikkdisplayer ikke bare for ferier, men også for spesielle årstider eller tider av året, for eksempel allergisesong, hvis du selger kosttilskudd eller tid til jobb for kontorrekvisita og barneklær.

    Rengjør og rydder opp med jevne mellomrom, da de kan bli blandet opp og skitne hele dagen når kundene ser på dem.

Anbefalt