Slik starter du en hund som går for barn

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Ut av alle tidlige arbeidsplasser kan barna ta for å tjene penger, bare å slå gress eller jobbe i en butikk kan bli vurdert først. Men noen ganger starter en enkel bedrift er like verdig. En hundevandring er en perfekt måte for en hundelskelig gutt eller jente å forstå konseptene for å drive en grunnleggende virksomhet og lære at selv den enkleste virksomheten krever mye planlegging og hardt arbeid.

Elementer du trenger

  • Ansvarsforsikring

  • Dog walking forsyninger

  • Salgsfremmende

Planlegging og drift av virksomheten

Vurder ansvarsforsikring hvis du planlegger å gå mer enn en hund om dagen eller ta dem hjem med deg. Dette kan ikke stresses nok siden ulykker er mer enn mulig å håndtere hunder. Du vil ikke at familien din skal behandle søksmål.

Omfang kunder ved å snakke med foreldrene dine om naboer i området som kanskje trenger hunden sin å gå. Snakk med dine naboer direkte hvis de trenger noen til å ta vare på hunden sin mens du er på jobb eller på ferie.

Planlegg hvor mye du vil belaste hvis en nabo er interessert i å ansette deg. Vet at voksne, profesjonelle hundvandrere vanligvis belaster $ 25 om dagen eller mer, spesielt hvis hundene er en utfordring å ta vare på mens eierne er ute. For en førstegangsavgift, vurder $ 5 for å starte og kanskje noen få dollar mer hvis hunden du skal vandre krever ekstra oppmerksomhet.

Møt med dine naboer om de oppgavene du skal utføre som en hundevandler. Diskuter med dem de beste stedene å gå hunden eller hundene sine. Vet hvor ledd, hundemat og annet nødvendig tilbehør er rundt huset slik at du kan finne dem i en hast.

Interagere med hunden, du går en stund før du starter jobben. Bli kjent med hunden eller hundene hjelper deg med å knytte sammen med dem og forstå deres personlighet for å gjøre jobben enklere. Lær om hunden samhandler godt med andre mennesker og dyr, så du vet hva du skal unngå når du går dem.

Spør arbeidsgiverne for et mobilnummer slik at du kan kontakte dem i en hast hvis du har noen umiddelbare problemer som oppstår med hundene. Få foreldrene dine til å være tilgjengelig som sikkerhetskopi for å håndtere nødsituasjoner.

Be om henvisning fra din arbeidsgiver hvis du har tenkt å jobbe som en hundevogn i fremtiden. Men vær forsiktig med hvor mange hundeklubber du tar på i fremtiden. Å ta vare på en hund er vanligvis nok, så balanser dine fremtidige hundearbeid på et nivå som er mulig for deg.

Tips

  • Når du vokser din hundevandring, skriver du opp flyger som markedsfører dine tjenester og lar dem stå på dører rundt i nabolaget eller i hele byen eller byen.

    Det er en god ide å lære dyrepleieferdigheter sammen med kjæledyrfôring og sittende. Jo flere ferdigheter du kan tilby i din bedrift, jo høyere kan du lade opp per dag.

Advarsel

Ha alltid foreldrene dine sammen med deg for å møte dine respektive arbeidsgivere i nabolaget. Dessverre, i denne dag og alder, kunne en seksuell rovdyr lokke et barn inn gjennom denne virksomheten. Respekter foreldrene dine for å få den endelige avgjørelsen om det å jobbe med hundene fra en ukjent nabo, er en trygg forretningsmulighet for deg.