Slik setter du på videresending av anrop

Anonim

Viderekobling er en funksjon som tilbys av de fleste telefonselskaper som lar deg videresende alle samtaler som skulle komme inn på en bestemt telefonlinje til en annen telefonlinje. Dette er spesielt nyttig når du planlegger å reise og vil at virksomhetssamtaler videresendes til mobiltelefonen din i løpet av reisene dine. Konfigurering av viderekobling kan variere noe fra ett telefonselskap til et annet, men prosessen er omtrent det samme.

Varsel leverandøren av telefonlinjen som du vil videresende alle innkommende anrop til en annen telefonlinje i en bestemt tidsperiode. Telefonfirmaet kan vanligvis sette opp viderekobling på kontoen din slik at et anrop som kommer inn på linjen din, blir overført til en annen linje. Å ha telefonleverandøren angi dette for deg, er vanligvis reservert for personer som vil ha samtaler videresendt i lengre tid. Hvis du vil ha full kontroll over hvilke samtaler automatisk videresendes fra en telefonlinje, spør telefonlinjen for å konfigurere viderekoblingstjenesten på telefonlinjen, slik at du kan velge hvilke samtaler som videresendes.

Slå 72 og deretter videresendingsnummeret for automatisk overføring av alle anrop til videresendingsnummeret. For å deaktivere viderekobling for alle numre, ring 73.

Punch inn 68 pluss videresendingsnummeret for å få alle anrop som kommer inn og nå et opptatt signal eller ikke noe svar videresendt til et annet nummer. Hvis du vil deaktivere viderekobling for opptatt eller ikke-svarende anrop, ring 88.

Plukk opp telefonen og ring 90 pluss videresendingsnummeret for å ha anrop som vil nå et opptatt signal på en telefonlinje som skal videresendes til et annet nummer. Hvis du vil deaktivere viderekobling for bare opptatte signaler, kan du ringe 91.

Trykk 92 pluss videresendingsnummeret for å ha anrop som ikke besvares etter et visst antall ringer som skal videresendes til en annen linje. Hvis du vil deaktivere viderekobling for ikke-svare-anrop, ring 93.