Typer av forespørselsbrev

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En person skriver en forespørsel brev til å skaffe seg spesifikk informasjon. En forespørsel brev skal inneholde følgende informasjon: returadresse, nåværende dato, mottakerens navn og adresse, hilsen, brevets brev, avsluttende og signatur. Skriv en forespørsel brev for å spørre om et jobb intervju, en heve eller forfremmelse, informasjon (for eksempel produktinformasjon), eller å be om en tredjepart til å skrive et brev på dine vegne.

Intervju

I en forespørsel om jobbintervju introduserer forfatteren seg selv og forklarer at han skriver for å gjøre ordninger for et intervju. I forespørselsbrevet identifiserer han den spesifikke avdelingen og interessepunktet. Personen nevner også henvisninger etter navn. Brevet berører kort arbeidserfaring og bakgrunn, og den enkelte planlegger et oppfølgingsanrop i brevet.

Raise eller Promotion

Med en forespørsel om forfremmelse eller høyning, gir forfatteren omgående årsaker til at hun føler seg kvalifisert for en høyning eller forfremmelse. Hun kan nevne prestasjoner, år med tjenester og attributter som har bidratt til selskapet eller virksomheten. Forespørselsbrev for reiser eller kampanjer viser tillit, samtidig som respekt for arbeidsgiveren opprettholdes samtidig.

Spør etter informasjon

Det er viktig å komme til det punktet når du ber om informasjon. Skribenten ber høflig etter at informasjonen sendes og forklarer hans vilje til å betale vanlige avgifter. Han forklarer kort hva han trenger. For eksempel, hvis du ber om produktinformasjon, bør alle viktige detaljer av produktet inkluderes til det beste av forfatterens evne. Forfatteren takker selskapet på forhånd og bør oppgi kontaktinformasjon, inkludert telefonnummer, fullstendig adresse og e-postadresse.

Forespørsel om brev fra tredjepart

Først i en forespørsel om hjelp fra en tredjepart, forfatteren forfatteren kort fortalt hvordan hun er kjent med festen. Forfatteren angir hvilken type brev hun trenger. Forfatteren kan for eksempel trenge et anbefalingsbrev for arbeid eller skole. Brevet skal inneholde den informasjonen. I forespørsler fra tredjepart gir den enkelte så mange detaljer som nødvendig, noe som kan gi rammen for tredjeparts brev. Disse bokstavene gir også tidsrammen for hvilket brevet er nødvendig.

Anbefalt