Hvordan markedsføre et takbedrift

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvis du vil ha en vellykket taktekking, er markedsføring nøkkelen. Markedsføring vil ikke erstatte utmerket utførelse, men hvis du virkelig vil at din bedrift skal vokse, må du ta tiltak for å bringe din bedrift til kundes oppmerksomhet. Husk at effektiv markedsføring er en prosess, en som kan ta år å perfeksjonere. Så unngå å gi opp hvis de første forsøkene ikke går så bra; lære av hva som fungerer og hva som floppes, og du vil snart ha det mest kjente taktekkingsfirmaet i ditt område.

Elementer du trenger

  • Målmarkedsundersøkelse

  • logo

  • Reklame kjøretøy magneter

  • Kampanjer

  • Postkort

  • Salgsfremmende gaveartikler

Kjenn målgruppen din. Det er i utgangspunktet to typer taktekkingskunder, og du bør utvikle en reklamekampanje rettet mot hver enkelt.

En type kunde inkluderer folk som venter til deres tak er i svært dårlig stand, fordi de har satt på å få et nytt tak. For å markedsføre bedriften din til denne kunden, må du fokusere på praktiske fordeler med ny taktekking som lekkasjebeskyttelse og energibesparelser. Du vil også fremheve verdien din; I annonsene dine sier du noe om at du kan gjøre jobben med så liten kostnad som mulig.

Den andre typen kunde ønsker et nytt tak å forskjønne og få opp verdien av deres hjem. Dette skjer vanligvis i velstående kvarterer der alle har forbedringer gjort på sine hus. For denne typen kunde bør markedsføringen fokusere på kvaliteten på arbeidet ditt og din evne til å tilby et utvalg av flotte takmaterialer.

Legg din logo på kjøretøyene dine. Du bør ha en logo som du konsekvent bruker på alt. Pass på at den ser bra ut i farge og i svart og hvitt. Du bør sette denne logoen på lastebilen din og hvert kjøretøy du bruker. Dette vil øke ditt nivå av profesjonalitet i tankene til potensielle kunder, og kan være din beste form for annonsering.

Spør kundene hvordan de fant deg. For eksempel, når du starter en ny jobb, spør hvordan klienten fant ut om din bedrift. Deretter kan du fokusere markedsføringsarbeidet ditt på hvilken annonsemetode som helst virker som den beste.

Sett opp et skilt med firmaets logo på alle arbeidsplasser, inkludert en dags jobber. Dette gir taket ditt mer eksponering. Husk at du må holde et ryddig jobbområde. Du vil ikke at folk skal knytte firmaet ditt med en katastrofesone.

Hold kontakten med kontaktene dine. Hold en database over hver kunde du har, noen du gir et estimat til og alle du kjenner. Så hold kontakten med dem ved å sende ut et postkort minst en gang i året. Du kan også sende ut reklameartikler som kalendere og magneter. Disse har et langt annonseringsliv fordi folk har en tendens til å henge på dem, noe som betyr at kundene holder firmaet i tankene. En annen måte å holde kontakten på er å ringe kundene dine en uke eller to etter at du har fullført en jobb for å sikre at de er fornøyd. Dette vil sende meldingen du bryr deg om kvaliteten på arbeidet ditt.

Annonser i lokale hjem og shoppingmagasiner, de gule sidene og rubrikkene i lokale aviser. Sørg for at annonsesignalet stemmer overens med merkevaren din og kjør annonsen konsekvent. I annonsen din, fortell forbrukerne hva som gjør ditt takbedrift det beste, og ta med et passende incitament, slik at prospekter har en grunn til å handle nå.

Gi en brosjyre eller flyer og visittkort til andre virksomheter relatert til hjemmets tjenester, som Realtors, banker og landscapers. Be dem om å gi ut informasjon til sine kunder eller å vise brosjyrer og visittkort på kontoret, og tilby å gjøre det samme for dem. Du kan til og med ønske å gi en gave til hver fem henvisninger de får for deg. Ikke glem å sjekke med dem så ofte for å se om de trenger deg for å gjenoppbygge materialene dine.