Hvordan starte en Livery Business

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En leveringsvirksomhet eller tjeneste gir transport til publikum mot et gebyr. Et leveringsfirma kan bestå av limousiner, varebiler eller bybiler som transportform. Tjenesten faktureres til kunden med en timepris og er tilgjengelig 24 timer i døgnet. Førere må være lisensiert og forsikret for å kunne betjene kjøretøy. Noen leveringsfirmaer spesialiserer seg på spesielle arrangementer som bryllup, proms, fester eller begravelser. Andre selskaper tilbyr tjenester for daglige aktiviteter: å komme til og fra flyplassen eller på kontoret.

Elementer du trenger

  • Livery kjøretøy

  • telefoner

  • Kontorutstyr

Skaff riktig lisens, tillatelse og forsikring fra føderale og statlige byråer. En lisens eller tillatelse til å drive en leveringsvirksomhet er nødvendig i de fleste stater. Forsikring er nødvendig, men også gunstig for å håndtere den potensielle risikoen for å drive forretninger.

Registrer forretnings- og firmanavnet med det statlige byrået der virksomheten skal fungere. Begge må registreres for at regjeringen kan følge forretningens oppførsel. Dette gjør at virksomheten kan lokaliseres av forbrukere eller andre selskaper.

Fil de riktige skatteformene med føderale og statslige byråer. Alle bedrifter er pålagt å betale ulike skatter for å drive forretning og beholde ansatte.

Kjøpe livery kjøretøy. Kjøretøyene som skal brukes, avhenger av tjenestene som tilbys.

Leie ansatte. En leveringsvirksomhet krever chauffører og personell å svare på telefoner og planlegge reservasjoner.

Lag en prismatrise. Å ha en liste over priser er viktig når kundene ringer for reservasjoner eller informasjon.

Generer kunder. Plassering av annonser i lokale papirer, telefonbøker og Internett informerer offentligheten om tjenestene dine.

Tips

  • Sjekk med din lokale myndighet for detaljer i å drive en bedrift i deres tilstand.