Slik byder du på en kommersiell klippejobb

Anonim

Hvis du ønsker å lykkes og vinne et bud, anbud eller forslag til en kommersiell klippekontrakt, må budet ditt slå av konkurrentene. Det er ikke nødvendigvis det billigste budet som vinner, men budet som gir den beste servicekvaliteten og verdi for pengene. Før du skriver budet, må du være sikker på at du kan oppfylle kravene i kontrakten og oppfylle klippekravene konsekvent og effektivt. Forberedelse er nøkkelen; fastslå tidsfristen for bud, og arbeid metodisk for å forberede og sende inn budpakken din i tide.

Les budinvitasjons- og budgivningskriteriene grundig. Sørg for at du er kvalifisert til å by, at du kan gi all nødvendig informasjon og at du vet spesifikt hvilke slåingstjenester som kreves.

Gå til nettstedet, se områdene som skal klippes og identifisere hvilket utstyr som trengs for å fullføre jobben. Hvis området som skal klippes, er omfattende og krever mer materiell enn det du har for øyeblikket, beregne kostnadene ved utstyret og kostnadseffektiviteten ved å foreta en slik kontrakt.

Forskning konkurrenter, deres avgifter og de tjenestene de tilbyr. Bestem om du kan tilby lignende tjenester til en bedre pris. I tillegg kan du prøve å tenke på flere verdi for pengene-tjenester du kan tilby for å forbedre budet ditt, for eksempel sesongmessig gjødsling av plenen, luke, raking av blader og andre landskapsarbeid.

Skriv et kort følgebrev, oppsummering av hvorfor du byder på, hva du byder på og dine kvalifikasjoner og legitimasjon som landskapsoppdragsgiver.

Skriv budforslaget ditt, og adresser alle krav til budinvitasjonen. Vær kortfattet og spesifikk. Disse inkluderer generelt hvordan du skal klippe gresset, hvilket utstyr du har til din disposisjon, hyppigheten av klippetjenester, dine ferdigheter, din erfaring, forsikringsdekning og forståelse av gjeld, prisstruktur og hvilke fordeler selskapet vil få fra velge deg.

Lag en sjekkliste over alt som kreves for budet, og samle budpakken sammen. Inkluder alle nødvendige beviser. Dette kan omfatte forretningslisenser og kundeattest og referanser. Fullfør alle nødvendige skjemaer fullt ut.