Hovedtrekkene til et Performance Management System

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Et ytelsestyringssystem er et sett med aktiviteter du kan bruke i din bedrift for å effektivt oppnå forretningsmål og mål. Prestasjonsstyringssystemer er utviklet for å identifisere, eliminere og forbedre ytelsesproblemer. Fordelene dine vil se etter å ha implementert et resultatstyringssystem, inkluderer økt fortjeneste, en motivert arbeidsstyrke og forbedret ledelse. Bedrifter som bruker ytelsestyringssystemer, er mer konkurransedyktige og lønnsomme. Mens områder som er målrettet mot ytelsestyringssystemer, er individuelle for bedrifter og næringer, er det noen hovedtrekk som er felles for ethvert system for ytelsesadministrasjon.

mål

Resultatstyring begynner med mål. Sett bedriftens mål og målsetninger og kommuniser dem klart for resultatforventninger som skal oppfylles. Effektive mål må være klare og oppnåelige, skrevet i spesifikke termer, målbare og tidsriktige, i samsvar med bedriftens strategi og hensiktsmessig støttet. For at målene dine skal være effektive, må du koble dem sammen med ytelsesberegninger, for eksempel historiske og nåværende data om salg, produksjon og servicekvalitet. Ytelsesmålinger gir et rammeverk for å måle fremdrift mot mål og ytelse.

Motivasjon og coaching

Ansatte er motivert av indre og ekstrinsiske belønninger - hvordan de føler når de oppnår noe og hvordan de føler seg når de belønnes for deres prestasjoner. Motivasjon av arbeidsstyrken din er ikke alltid så tydelig kuttet som det kan virke. Bruk incentiver og belønninger for å motivere dine ansatte og for å oppfordre prestasjoner og ytelsesforbedringer. Hvis motivasjon ikke får ønskede resultater og det er prestasjonsproblemer, er coaching det neste trinnet. Regelmessig coaching og utvikling av ansatte er en del av resultatstyring når andre insentiver ikke virker.

Overvåke ytelse

Overvåking av arbeidsstyrkenes ytelse som en del av ytelsesadministrasjonen krever observasjon, informasjonsinnsamling, diskusjon, aktiv lytting og måling av fremgang mot måloppnåelse. Hvis du observerer og identifiserer problemer, diskuter det med medarbeideren for å finne ut hvorfor og gi motivasjon og ressurser om nødvendig. Bekreft kilder til ytelsesproblemer og diskutere løsninger for å få medarbeideren tilbake på sporet. Om nødvendig, bruk coaching på stedet når det er aktuelt, eller utvikle en handlingsplan for forbedring.

Ledernes rolle

Til slutt er lederne ansvarlige for å skape og kommunisere forventninger. Prestasjonsstyringssystemer er rammen for å utvikle og forvalte disse forventningene for å oppnå mål. Uten et system for å administrere ytelse, kan din virksomhet ikke være like konkurransedyktig, lønnsom, effektiv og effektiv som mulig.