Slik beregner du individuell innkvartering til salgsforhold

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En god beliggenhet for din bedrift kan tiltrekke flere kunder og øke salget, men det kommer også vanligvis med høyere leiekostnader som påvirker fortjenesten. Beregning av den enkelte belegget til salgsforhold gir deg en ide om hvilken type eiendom du har råd til.

Lag en liste over alle kostnader som oppstår i forbindelse med virksomheten din, som besitter en eiendom eller plass i et kjøpesenter. Oppholdskostnader inkluderer ikke bare leien, men også vedlikehold av fellesarealet, verktøy, skatter og annet ansvar betalt til utleier.

Legg til alle elementene i listen for å beregne belegget. Denne belønningskostnadsverdien må svare til en viss tidsperiode, for eksempel en uke, måned eller år.

Beregn verdien av ditt totale salg i den perioden du undersøker. Vær forsiktig så du ikke forveksler salget med inntekt eller fortjeneste. "Salg" refererer til hvor mye penger du mottar når du selger et produkt; "inntekt" kan komme fra ulike kilder, for eksempel medlemsklubbsavgift; og "overskudd" er lik inntekt minus kostnader.

Del tallet for belegget med verdien av salget. Multipliser kvoten med 100 for å konvertere den til prosentverdien. For eksempel, hvis belønningskostnadene dine er $ 1 500 i måneden, og salget ditt er verdsatt til $ 15 000, så er forholdet (1500/15 000) × 100 = 10 prosent.

Advarsel

Hvis du beregner belønningskostnader ved kvadratfot, for eksempel $ 30 per kvadratmeter, fordeler du verdien av totalt salg ved kvadratfotene av eiendommen eller plassen, før du beregner belegget til salgsforhold.