Retningslinjer for forslagsboksen

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Dine ansatte er en verdifull ressurs for selskapet for mer enn bare det daglige arbeidet de gjør. De kan også være en kilde til nyskapende ideer som kan spare selskapet penger, og hjelpe selskapet å gå videre. Ansatte har førstehånds erfaring med den daglige samspillet mellom leverandører og kunder, og med et riktig forslagskasseprogram på plass, kan du samle hva dine ansatte vet i en sammenhengende og effektiv plan.

alternativer

Et godt forslagskasseprogram gir ansatte muligheter ikke bare om hvordan de kan sende ideer, men hvilken informasjon de er villige til å gi. I noen tilfeller har en ansatt en god ide, men vil helst forbli anonym. Andre ganger vil ansatte ha æren for sine gode ideer og ønsker å inkludere deres navn med deres ide. Godta alle forslag uansett hvordan de er akkreditert, men noter de ansatte som ønsker kreditt for deres ideer, og sørg for å gi dem kreditt på grunn av at du bruker deres forslag. Sett opp flere drop-off-områder for forslag, slik at ansatte ikke føler seg skremt av en sentral forslagskasse. Hvis du kan opprette et forslagskasseinnleggsskjema på selskapets intranettsted, kan det gjøre det lettere for travle medarbeidere å gjøre sine forslag. La medarbeiderne vite at noen form for forslag er akseptert, og det inkluderer anerkjennelse av en verdifull arbeidstaker, forslag til hvordan man forbedrer en bedriftspolicy eller -prosess, og forslag til hvordan man kan forbedre forholdet mellom selskapet og ansatte.

egen

En av måtene å fremme bruk av en forslagskasse av ansatte er å tilby belønninger for forslag som gir en positiv gevinst for selskapet, eller belønne forslag som bidrar til å forbedre livskvaliteten i selskapet. Når de ansatte har vært interessert i forslagsprogrammet gjennom et skissert belønningssystem, vil de begynne å legge til sine ideer oftere. Belønninger til ansatte kan variere fra en økonomisk belønning eller til en betalt halvdag av arbeid. Når det er noe i det for de ansatte, så er de mer tilbøyelige til å delta.

Selskapsdeltakelse

Hvis forslagskasser går uker uten å bli åpnet, og forslag blir aldri anerkjent, vil ansatte slutte å bruke forslagsprogrammet. Medarbeiderinngang kan være avgjørende for den pågående suksessen til et selskap, så vær sikker på at ledelsen deltar i forslagsprogrammet hver uke ved å lese forslag og annonsere belønninger for de beste ideene som er gitt.

Anbefalt